21.10.2019 13:52

Συμμαχία Κύπρος- Ελλάδα- Γαλλία- Αίγυπτος- Λιβύη

Θυμάμαι αυτό που έκανε ο ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου υπό την επίβλεψη της Ύπατης Αρμοστείας, εγκαταστάθηκαν οι Τούρκοι – έποικοι, που έστειλε η Τουρκία για να αλλοιώσει το ποσοστό των μουσουλμάνων τουρκοκυπρίων, που πριν την εισβολή ήταν πολύ χαμηλό. Σήμερα οι παλαιοί τουρκοκύπριοι καταπιέζονται από τους τούρκους εποίκους, οι οποίοι έχουν γίνει πλειοψηφία… Έτσι, θα έπρεπε από τότε να το είχαμε καταλάβει ότι η Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες που εγκατέστησε, τους εποίκους στην Κύπρο, είναι μια εγκληματική οργάνωση που δουλεύει για την Τουρκία.  

Αρχικά το είχα ξεχάσει και εγώ ο ίδιος και αναφέρομαι στο 2014, 2015, 2016 όταν γέμιζα σακούλες με μπισκότα, χυμούς ή βραστά αυγά για τα μωρά, τα οποία χρειάζονται τροφές υψηλής πρωτεϊνικής αξίας και τα μοίραζα στους πρόσφυγες στον δημοτικό κήπο και στο κάστρο.

Τότε είχα παρατηρήσει την εχθρότητα με την οποία με αντιμετώπιζε μια γερμανίδα, που έλυνε και έδενε στην Χίο, εκείνη την εποχή και αναρωτιόμουν (γιατί δεν ήξερα), τι στο καλό συμβαίνει μ’ αυτήν την κ…..

Την ίδια εποχή, μια ντόπια Μ.Κ.Ο. που λέγεται «Λάθρα», ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου, επειδή είχαν φτάσει κάτι αφρικανοί και βρισκόταν σε άθλια κατάσταση κάπου απέναντι από το Λιμεναρχείο της Χίου. Την τάδε ώρα όλοι εκεί.

Εγώ πήγα super market γέμισα δυο μεγάλες τσάντες με χυμούς, γιατί ήταν κατακαλόκαιρο, και κάτι μπισκότα και την συγκεκριμένη ώρα ήμουν εκεί. Οι συγκεντρωμένοι πέντε άτομα, όλοι μέλη της Λάθρα, η αρχηγός νομίζω μια δικηγόρος, ο σύντροφός της και ο φωτογράφος της Μ.Κ.Ο., κρατούσαν πανό διαμαρτυρίας και φωτογραφικές μηχανές και τίποτα άλλο.

Πήγα στους αφρικανούς και πράγματι είδα ότι ήταν σε άθλια κατάσταση από το ταξίδι και υπήρχαν μόνο κάτι πλαστικά μπουκάλια νερό που όπως διαπίστωσα τους τα είχανε δώσει οι Λιμενικοί.

Ο μόνος δηλαδή που πήγε να βοηθήσει τους πρόσφυγες, που σήμερα θα τους ονομάζαμε νιγηριανούς οικονομικούς μετανάστες, ήμουν εγώ, ο οποίος αφού μοίρασα ότι τους είχα φέρει, έριξα ένα χέσιμο σε όσους ήρθαν εκεί για να αλληλοθαυμαστούν και να αλληλοφωτογραφηθούν και έφυγα.

 Κάποιοι απ’ αυτούς κτίσανε σπίτια βέβαια, ενώ εγώ που δεν έχω να πληρώσω ούτε τον ΕΝΦΙΑ μπορεί να μου πάρουν το σπίτι μου και να το δώσουν στους εισβολείς. Σας είπα ότι τότε δεν ήξερα ο φουκαράς…

Αργότερα όταν μια μέρα είδα μια φουσκωτή βάρκα να αποβιβάζει ανθρώπους στον Μέγα Λιμνιώνα πλησίασα να δω τι ακριβώς γίνεται και τότε άρχισα να καταλαβαίνω. Παρατήρησα, τον αρχηγό της Μ.Κ.Ο., π.χ. ο οποίος τυγχάνει να είναι και μακρινός μου ξάδελφος από την πλευρά της Βορριαδίνας μαμάς μου, να μην αφήνει κανένα πρόσφυγα να κατέβει μόνος του, αλλά με το ένα χέρι τους εμπόδιζε να κατεβούν στον μόλο και με το άλλο τους κατέβαζε έναν – έναν. Παράλληλα παρατήρησα κάποιον να βιντεοσκοπεί το γεγονός.

Επειδή κάτι δεν μου καθότανε καλά, περίμενα μέχρι το τέλος και τελικά την πέφτω στον φωτογράφο και τον ρωτάω αν είναι ρεπόρτερ. Μου μίλησε αγγλικά με γερμανική προφορά και μου είπε ότι δεν είναι ρεπόρτερ, απλώς βιντεοσκοπεί την βοήθεια που προσφέρει η Μ.Κ.Ο. στους πρόσφυγες και την στέλνει στους χορηγούς και τους ευεργέτες για να δώσουν τα λεφτά…

Από τότε έχω δει και έχω μάθει πολλά για τον παχτολό των χρημάτων που χρησιμοποιεί η Τουρκική Βιομηχανία της Μαζικής Μετανάστευσης, για την κατάκτηση και τον εξισλαμισμό μας. Από αυτά τα χρήματα αν εξαιρέσεις κάποια που είναι του Κατάρ και του κ. Σόρος, τα περισσότερα είναι λεφτά των ευρωπαίων φορολογουμένων, δηλαδή δικά μας λεφτά.

 Γνώριζα από πριν πράγματα, που μόνο τώρα βγαίνουν στην φόρα με την βοήθεια του υπερκοριού της αντιτρομοκρατικής (η οποία φαίνεται ότι άλλαξε χέρια), όπως π.χ. την σχέση των Μ.Κ.Ο. με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και κυρίως της Jitem που οργανώνει τις μεταναστευτικές ροές και παράλληλα παρακολουθεί και εξοντώνει τους γκιουλενιστές, εκείνους που έχουν την αφέλεια να ζητήσουν την βοήθεια των Μ.Κ.Ο., οι οποίες όσες δεν είναι ήδη τουρκικής κατασκευής, διαβρώνονται αναλόγως.

Η συνεργασία της προηγούμενης κυβέρνησης με τον κ. Σόρος και τον υπασπιστή του τον κ. Νίμιτς, για την λύση του γερμανικού προβλήματος, των Σκοπίων, αλλά και η άποψη ότι το λεγόμενο «προσφυγικό» είναι επικερδές, διότι οι Μ.Κ.Ο. του κ. Σόρος αφήνουν λεφτά στην ελληνική αγορά, φαίνεται ότι ρίζωσαν για τα καλά μέσα στο εξαθλιωμένο πολιτικό – οικονομικό μας σύστημα. Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ω Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

Δηλαδή ο ωχαδελφισμός της πλειοψηφίας των ελλήνων, οι οποίοι αυτό θα το πληρώσουν πολύ ακριβά και το προσωπικό συμφέρον μιας μικρής μειοψηφίας που τα τσεπώνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από αυτήν την κατάσταση, οδηγούν την πατρίδα μας προς τον εξισλαμισμό.

Το χειρότερο για μένα όμως είναι ότι όλοι αυτοί που τα τσεπώνουν άμεσα ή έμμεσα, άρχισαν να υπερασπίζουν με μανία τα συμφέροντά τους, χωρίς όμως να σκέφτονται ότι αυτά τα συμφέροντα ταυτίζονται με τα συμφέροντα και τους στόχους της Τουρκίας. Δηλαδή τυφλωμένοι από το υλικό κέδρος και τον κάλπικο τίτλο του εθελοντή, κάνουν ακριβώς αυτό που κάνουν οι σύριοι μισθοφόροι που πολεμούν στην Συρία για τα συμφέροντα της Τουρκίας, ενάντια στα συμφέροντα της ίδιας τους της πατρίδας. Δηλαδή οι μισθοφόροι σκοτώνουν γυναικόπαιδα και δημιουργούν πρόσφυγες, προσφέροντας έτσι εργασία στους «εθελοντές» σε έναν φαύλο κύκλο, όπου ο ένας εξαρτάται από τον άλλο. Έτσι ο Ερντογάν κερδίζει μονά – ζυγά. Κερδίζει με την καταπάτηση του Διεθνούς Δικαίου, κερδίζει και με την εφαρμογή του, επιδεικνύοντας ένα πνιγμένο μωρό για να μας ζητήσει και τα ρέστα. Δηλαδή κλέφτης και πάνω πιότερο.

Αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως, διώκοντας και φυλακίζοντας όλα τα τσιράκια του Ερντογάν. Υπάρχουν τα στοιχεία για την συνεργασία τους με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας. Φυσικά αναφέρομαι στους αρχηγούς των Μ.Κ.Ο. και όχι στα διάφορα παιδάκια που έχουν βολευτεί εκεί μέσα, τρώγοντας το δόλωμα, χρήμα και sex, για να περνάνε καλά και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αυτά τα παιδάκια, αν τους πεις κάτι, σου λένε ότι είσαι φασίστας και ξεμπερδέψανε. Αυτό τους είπε ο  Τσίπρας και ο Ερντογάν να λένε και αυτό λένε. Πρέπει να φύγουν όλες οι Μ.Κ.Ο. και να αναλάβει ο στρατός, διότι έχουμε πόλεμο και πρέπει να φυλάσσετε όλη η ακτογραμμή.

Στην «πρόταση» που έκανα για την αντιμετώπιση της εισβολής που δεχόμαστε, δεν έγραψα όλα όσα θα μπορούσαν να γίνουν, θεωρώντας ότι οι πολιτικοί που μας κυβερνούν γνωρίζουν πως και γιατί μπορεί να γίνει. Επειδή λοιπόν δεν είδα καμία αντίδραση, εκτός από την οργή αυτών που τα τσεπώνουν και που θα χάσουν την βολή τους αν μεταφερθεί το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης στην Λιβύη, θα πω μερικά πράγματα ακόμη. Η Τουρκία βρίσκεται ήδη με στρατό στην Λιβύη, δηλαδή έχει εισβάλει στην Λιβύη, για να αποκτήσει την έλεγχο και βέβαια να ορίσει – κολλήσει την Α.Ο.Ζ. της με αυτήν την Λιβύης εις βάρος μας.

Οι Λίβυοι στρατιωτικοί είναι φιλέλληνες, γιατί έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα από την εποχή Παπανδρέου – Καντάφι και επιθυμούν σχέσεις με την Ελλάδα. Η σύμμαχός μας η Αίγυπτος βρίσκεται επίσης μέσα στο διαλυμένο από την Τουρκία κράτος της Λιβύης και αντιμάχεται την Τουρκία και τα τουρκικά σχέδια.

Η σκέψη για Hot spot (κλειστές δομές) στην Λιβύη, δεν είναι δική μου, αλλά είναι του προέδρου της Γαλλίας του κ. Μακρόν, ο οποίος αντιμετώπισε την αντίθεση της Γερμανίας, η οποία πάει πακέτο με την Τουρκία, σε όλους τους πολέμους.

Εμείς είμαστε παλαιοί σύμμαχοι με την Αίγυπτο από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μπορούμε να συνεργαστούμε, διότι επιπλέον έχουμε τις άκρες μας μέσα στην Λιβύη. Στην Λιβύη υπάρχουν πολλοί έλληνες, ελληνικές εκκλησίες και παπάδες που επιθυμούν διακαώς την παρουσία και την βοήθεια της Ελλάδας.

Η Αυστραλία οδηγεί όλους τους λαθρομετανάστες στην Παπούα Γουινέα, η οποία είναι ένα ανεξάρτητο κράτος, το οποίο έχει οικονομικά οφέλη από την συγκέντρωση, την διαλογή και την επιστροφή των μεταναστών στις πατρίδες τους. Είναι αυτό ακριβώς που προτείνω και εγώ, διότι είναι τόσα πολλά τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων που ετοιμάζονται να εισβάλουν και τόσο αποφασισμένη η Τουρκία να μην τους δει να επιστρέφουν, που ολόκληρη η Ελλάδα θα γίνει μια κλειστή δομή και θα ξεχειλίσει προς την Ευρώπη.

Είναι το σχέδιο της Τουρκίας για την κατάκτηση και τον εξισλαμισμό της Ευρώπης. Όσοι θέλουν να εφαρμόσουν το Διεθνές Δίκαιο και την συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, πιστεύοντας ότι η Τουρκία καταλαβαίνει από τέτοια πράγματα πλανώνται πλάνην οικτράν. Άκουγα τον υφυπουργό για το μεταναστευτικό να λέει ότι, ό,τι κάνουμε θα το κάνουμε σε συνεργασία με την Τουρκία και αναρωτιόμουν ποιος βλάκας πιστεύει ότι θα κερδίσει κάτι αν κάνει συμφωνία με έναν ψεύτη, έναν απατεώνα, με έναν κατά συρροή δολοφόνο και εχτρό κάθε ανθρώπινου δικαιώματος;

Αυτό που προτείνω για την Λιβύη, αν γίνει τώρα, θα γλυτώσουμε τα χειρότερα που έρχονται. Απαιτεί όμως Ελληνική – Κυπριακή – Γαλλική πολιτική και όχι Γερμανοτουρκική. Είπα και ελάλησα….

           

             

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ