21.2.2023 12:34

Πυρασφάλεια στην πράξη - Συγχαρητήρια!

Φωτογραφία αρχείου

Όποιος έτυχε να κινηθεί τελευταία προς τη Β. Χίο σίγουρα θα διαπίστωσε ότι οι δασικοί πύρινες της περιοχής δεξιά και αριστερά του δρόμου έχουν αλλάξει θεαματικά όψη και ο επιδιωκόμενος στόχος της προστασίας από φωτιά είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Έχει γίνει μια πρωτόγνωρη καθαρή και επιμελημένη δουλειά που εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί. Αξίζουν Συγχαρητήρια τόσο σε αυτούς που το σχεδίασαν και το μελέτησαν όσο και σε αυτούς πού το υλοποίησαν και το επέβλεψαν.

Το έργο αφορά εργασίες πυροπροστασίας σε δασικές εκτάσεις του δημοσίου που εκτελεί το Δασαρχείο. Δεν προβλέπεται προς το παρόν να γίνει το ίδιο για δασικές εκτάσεις που έχουν χαρακτηριστεί Δημοτικές, για αυτές θα γίνει άλλη διαδικασία.

Περιμένουμε να ενημερωθούμε για αυτήν ώστε να κάνουμε τα δέοντα για να γίνει το ίδιο και στους δικούς μας Κοινοτικούς δασικούς πυρήνες.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ