12.9.2018 10:55

Ο ΣΥΡΙΖΑ έμπρακτα απέδειξε την στήριξη του στο Βοήθεια στο Σπίτι

Η Εξαγγελία του Πρωθυπουργού από την ΔΕΘ για  ενίσχυση και μονιμοποίηση του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ, με άμεσες προσλήψεις 3.000 μόνιμου εξειδικευμένου προσωπικού,αποτελεί αναμφισβήτητα μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη.

Η αποκατάσταση των εργαζομένων του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" οι οποίοι, αν και εργάζονται τα τελευταία 16 χρόνια με συμβάσεις που ανανεώνονται, ήταν από τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ και υπήρχε πάντα  η σταθερή θέση υπέρ της οριστικής διασφάλισης της εργασίας των απασχολούμενων στο πρόγραμμα.

Η βούληση  της κυβέρνησης και η αποφασιστικότητά της για τη συνέχιση του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" έχει αποτυπωθεί, και στη χρονική παράταση που δόθηκε για τη λειτουργία του και το 2019, προκειμένου να υπάρξει μέσα σε αυτό το διάστημα, το χρονικό περιθώριο για την επίλυση του θέματος.

Αποδεικνύεται  η αναγνώριση της αναγκαιότητας του προγράμματος  για τους ηλικιωμένους και για την αποϊδρυματοποίηση και για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνηση με στοχευμένες και μελετημένες κινήσεις προς όφελος των ηλικιωμένων αλλά και των εργαζομένων βρήκε την καλύτερη λύση.

Ως συμπέρασμα και με αυτή την επιλογή φαίνετε  ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά θέλουν να λύνουν χρόνιες αδικίες και ποιοι ακόμα και στον καιρό της ευμάρειας  χρησιμοποιούσαν τους εργαζόμενους ως κομματική πελατεία έχοντας τους σε καθεστώς ομηρείας.

Ο  κόσμος καταλαβαίνει και καιρός είναι να το καταλάβουν και αυτοί που κυβερνούσαν 40 χρόνια και χρεοκόπησαν την χώρα και να σταματήσουν τα ψέματα και τις φαιδρότητες.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ