16.3.2017 12:56

Μου προτάθηκε η συμμετοχή στην Οικονομική Επιτροπή

Κύριε  συντάκτη,

στο φύλλο της εφημερίδας σας Νο 3723/13-3-2017, έκπληκτος διάβασα το άρθρο  «ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ» στο οποίο αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και δεν σας κρύβω ότι θορυβήθηκα.

Θα σας προέτρεπα, πριν από κάθε δημοσίευσή σας, να επιβεβαιώνετε τις πληροφορίες που συλλέγετε.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της αξιοπρέπειάς μου λοιπόν, ενημερώνω εσάς και τους αναγνώστες σας, ότι ουδέποτε ζήτησα (όπως αναφέρεται στο άρθρο) εγώ ο ίδιος την  συμμετοχή μου στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας. Ήταν μία επιλογή-πρόταση της Περιφερειάρχη κ. Χριστιάνας Καλογήρου, που με την ψήφο των συναδέλφων μου επισφραγίστηκε και την οποία ευχαρίστως αποδέχθηκα καθ’ ότι με τιμά.

Άλλωστε, η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Από το 1974 ως μέλος της νεολαίας της Ν.Δ. έως σήμερα,  ως περιφερειακός σύμβουλος (με ενδιάμεσους σταθμούς) , υπηρετώ σαν πιστός στρατιώτης, χωρίς παρεκκλίσεις, από όποιο πόστο και αν μου ζητήθηκε, το κόμμα στο οποίο πίστευα και πιστεύω, χωρίς ανταλλάγματα. Αν με γνωρίζατε καλύτερα, θα ξέρατε ότι ουδέποτε έθεσα όρους, ούτε και έκανα συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορώ να υπερηφανεύομαι. Γι’ αυτό και μπορώ πάντα, χωρίς φόβο και κανενός είδους «δεσμά» να λέω ελεύθερα την άποψή μου.

Κλείνοντας, θέλω να διαβεβαιώσω εσάς,  τους αναγνώστες σας και το Χιακό λαό, ότι θα συνεχίσω με το ίδιο σθένος, ήθος και «στεντόρια» φωνή να υπηρετώ και να αγωνίζομαι για τα ιδανικά του κόμματός μου, αλλά πάνω απ’ όλα για τα συμφέροντα και την πρόοδο της Χίου μας.

 

Σ.σ. "ΠΟΛΙΤΗΣ".: Μα γιατί αν ο Ν. Αγραφιώτης ζήτησε τη συμμετοχή του στην Οικονομική Επιτροπή θα έπρεπε να θιγεί;

Πιστεύει κανείς ότι με τα 200 κάτι ευρώ της αποζημίωσης φτιάχνει περιουσία; Ούτε τα οδοιπορικά του δεν καλύπτει…  

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ