18.7.2018 14:50

Κολυμβητικοί αγώνες στον Βροντάδο 8 Αυγούστου 2018

Οι μέρες για τους Λώδειους Αγώνες πλησιάζουν…

Φέτος πιστεύω πως θα είναι ακόμα πιο άρτιοι με περισσότερες συμμετοχές από πέρυσι και στους μικρούς και στους μεγάλους κολυμβητές.

Για τα παιδιά δεν υπάρχει αμφιβολία. Με το camp που έχει δημιουργήσει η ΠΕΚΕΒ και έχει λύσει τα προβλήματα πολλών νέων ζευγαριών του Βροντάδου (αλλά και παππούδων), θα υπάρχει αυξημένη συμμετοχή. Τα παιδιά έχουν ξεπεράσει τα διακόσια. Έχουν εκπαιδευτεί αρκετά στην κολύμβηση. Έχω παρακολουθήσει την προσπάθεια των προπονητών όχι μόνο  στο να μάθουν τα παιδιά να κολυμπούν αλλά να τα μάθουν να κολυμπούν σωστά. Το κολύμπι είναι ένα αγώνισμα που, αν το μάθεις από μικρός έχοντας σωστές βάσεις, κολυμπάς σωστά μια ζωή.

Έτσι οι Λώδειοι φέτος θα έχουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τις πολλές συμμετοχές των παιδιών  αλλά επειδή, όπως και πέρυσι, το δεύτερο τμήμα των αγώνων το πλαισιώνουν οι παλιοί αθλητές της ΠΕΚΕΒ, του ΝΟΧ και της Αθήνας.

Πέρυσι οι αγώνες Μasters ξεκίνησαν κατά τις 19.00 και τελείωσαν γύρω στις 21.00 με την απονομή μεταλλίων στους αθλητές και την απονομή  πλακετών στον κο. Αλέκο Καλούδη, παλιό προπονητή και φυσικά σε βετεράνους κολυμβητές και κολυμβήτριες της ΠΕΚΕΒ. Η συμμετοχή ήταν 45 άντρες και 20 γυναίκες (περίπου). Φέτος η συμμετοχή έχει ξεπεράσει αυτούς τους αριθμούς κατά  πολύ.

Σας προσκαλούμε για εγγραφή ή συμμετοχή στους αγώνες. Κάθε άνθρωπος ηλικίας 25 ετών και άνω μπορεί να συμμετέχει στους Μasters χωρίς να υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας καθώς και χωρίς την προϋπόθεση να βρίσκεται σε συγκεκριμένο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Υπάρχουν χιλιάδες σύλλογοι/swim clubs και ενεργά μέλη σε όλον τον κόσμο.

Από τους περσινούς Λώδειους Αγώνες, διέπρεψαν κολυμβητές οι οποίοι έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Μasters 2018.

Σας περιμένουμε λοιπόν, όσοι από εσάς έχετε μικρά ή «μεγάλα» παιδιά να παρεβρεθείτε στους αγώνες. Θα  μας τιμήσετε  με την παρουσία σας. Στο τέλος της εκδήλωσης σας περιμένουν και εκπλήξεις. Ρουκετοπόλεμος και πολλά άλλα.

Φέτος έχουμε προγραμματίσει να τιμήσουμε παλιούς αθλητές καθώς και τον παλαιότερο προπονητή της ΠΕΚΕΒ τον κο.Θανάση Παντελίδη.

Παράλληλα οι  Λώδειους αγώνες, εκτός απο την κολύμβηση πλαισιώνονται απο τους ιστιοπλοικούς αγώνες και τον αγώνα πόλο των νέων. Όλα αυτά μαζί δίνουν ζωή στον τόπο του Βροντάδου και κρατούν τους Χιώτες δεμένους με τη θάλασσα.

Σας περιμένουμε λοιπόν στις 08 Αυγούστου με το καλό!!

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ