24.4.2017 10:35

Κάμπινγκ, απαγόρευση της απαγόρευσης και νομαδική ζωή για … όλους.

Πολύς λόγος γίνεται στα Μ.Μ.Ε. για την πρόταση τριάντα τόσων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν πολύ να επιτραπεί η ελεύθερη κατασκήνωση, το κάμπινγκ δηλ. που τώρα απαγορεύεται σ΄ όλη την Ελλάδα.

Ακούγονται διάφορα από την αντιπολίτευση, όπως π.χ: εδώ ο κόσμος καίγεται, η αξιολόγηση δεν κλείνει, οι συντάξεις πάνε κατά  διαβόλου, η εγκληματικότητα στα ύψη, φράγκα δεν υπάρχουν και οι Συριζαίοι σκέπτονται το ελεύθερο κάμπινγκ και τις διακοπές (τάχα) των φτωχών πολιτών.  Ναι, καλά.

Πριν δύο χρόνια ετούτη η  «αριστερή» κυβέρνηση που ακόμη μας «κυβερνά» απαγόρευσε με νόμο και με επιχειρήματα την ελεύθερη κατασκήνωση. Το Υπουργείο Τουρισμού έλαβε υπ΄ όψιν του τότε το παμπάλαιο αίτημα των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων για αυτήν την απαγόρευση,     προκειμένου   να   δουλέψει   και   να  εξελιχθεί ο «συγκεκριμένος» τουριστικός τομέας.

Όλοι όσοι κατά κανόνα κάναμε διακοπές σε αντίσκηνο γνωρίζαμε κάθε φορά  ποιος μας είχε στείλει την αστυνομία για να μας διώξει από το σημείο που είχαμε κατασκηνώσει και αυτός ήταν πάντα ο πλησιέστερος roomstolet. Εννοείται ότι αυτό συνέβαινε πολύ πριν νομοθετήσει την απαγόρευση ο ΣΥΡΙΖΑ και βάλει τα πράγματα σε μια τάξη, σκεπτόμενος  (ο ΣΥΡΙΖΑ…) ότι δεν μπορεί ο καθένας να κάνει διακοπές χωρίς να πληρώνει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Για το καλό μας…

Το θέμα ήταν τότε οικονομικό, αλλά και τώρα δύο χρόνια μετά την απαγόρευση, που κάποιος έβαλε στην πρίζα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να μαζέψουν υπογραφές και να  …απαγορεύσουν την απαγόρευση με έναν νόμο και ένα άρθρο πάλι, το θέμα είναι οικονομικό. Πάντα για το καλό μας και των Μ.Κ.Ο. φυσικά.

Σε απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ένας απ΄ αυτούς καλεσμένος του Μπογδάνου, ομολογεί ότι, ενώ δεν έχει κάνει ελεύθερο κάμπινγκ ποτέ, επειδή δεν είναι του στυλ του, παρ΄ όλα αυτά όμως υποστηρίζει την συγκεκριμένη πρόταση, ένας Θεός  ξέρει γιατί. Ούτε κουβέντα για το «προσφυγικό» και την Εισβολή των Αμάχων , του Σταύρου Λυγερού. Λες και κανείς δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του Σπύρου Βρυώνη «Η παρακμή του μεσαιωνικού ελληνισμού στην Μικρά Ασία και η διαδικασία εξισλαμισμού», που πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό οι νομάδες  που κατασκήνωναν γύρω από τα χωριά και παρενοχλώντας, κλέβοντας, βιάζοντας έκαναν τους κατοίκους τους να τα εγκαταλείπουν και να τα αφήνουν στο έλεος των μουσουλμάνων. Ήδη κανένας δεν σπέρνει τα χωράφια του γύρω από το προσφυγικό κέντρο της ΒΙΑΛ στη Χίο.

Έτσι χάσαμε τη Μικρασιατική χερσόνησο. Με αυτά και μ’ αυτά γράφτηκε το βιβλίο της KellyM.Greenhl «Όπλα μαζικής μετανάστευσης: Αναγκαστική μετακίνηση, καταναγκασμός, εξωτερική πολιτική», που βραβεύτηκε το 2011 σαν το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς στις Η.Π.Α. και μιλά ακριβώς για τον τρόπο αλλοίωσης και χειραγώγησης κοινωνιών και πολιτισμών.

Κάποιες Μ.Κ.Ο. άρχισαν ήδη να ψάχνουν ακίνητα με χωράφια γύρω από τα χωριά. Φαντάζομαι ότι κάποιος τις ειδοποίησε για την απαγόρευση  της … απαγόρευσης ή ακόμα χειρότερα ίσως αυτές την απαίτησαν. Τελικά τους πληρώνουμε για να αντιπροσωπεύουν και να υπηρετούν εμάς ή τις Μ.Κ.Ο; Όταν ο στρατηγικός στόχος της Τουρκίας είναι η κατάληψη των ελληνικών  νησιών από μουσουλμάνους, (το λέει και το φωνάζει ο Ερντογάν), εμείς πρέπει να  χρησιμοποιήσουμε το  νιο-νιό μας για να αμυνθούμε και όχι να τα ξεπουλάμε όλα για τριάντα αργυρούδια. Η αντίσταση μας ενάντια στο όπλο της μαζικής μετανάστευσης που εξαπολύει η Τουρκία εναντίον μας δεν έχει ρατσιστικά κίνητρα, ούτε οικονομικά. Αντιθέτως. Ρατσιστικά και οικονομικά κίνητρα έχουν μόνο οι Μ.Κ.Ο και οι προστάτες τους. Τα ίδια άτομα της ψευδούς διανόησης και του οικοφασισμού που χρησιμοποίησε η Τουρκία για να αποτρέψει την εκμετάλλευση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ανεμογεννήτριες) στα νησιά του Αιγαίου και να κερδίσει τον ανταγωνισμό των επενδύσεων του είδους, τα ίδια ακριβώς άτομα χρησιμοποιεί και τώρα για την κατάληψή τους, είτε το ξέρουν, είτε όχι…

Άλλωστε  η κινητοποίηση των λεγόμενων «χρήσιμων ηλιθίων» γίνεται πλέον με επιστημονικό τρόπο από τις μυστικές υπηρεσίες όχι μόνο των Η.Π.Α. Η χρήση τους επινοήθηκε στο ίδρυμα  Ροκφέλερ  την δεκαετία του ’70 με πρώτο θύμα το κίνημα των χίπις. Έκτοτε ο κ. Σώρος έχει γίνει αυθεντία σ΄ αυτά τα πράγματα. Οι χρήσιμοι ηλίθιοι δεν βρίσκονται ποτέ στον πυρήνα μιας Μ.Κ.Ο. ή ενός κοινωνικού κινήματος όπως π.χ. το «Δεν πληρώνω». Στον  πυρήνα   βρίσκονται   κανονικά στρατολογημένοι πράκτορες και μάλιστα χρυσοπληρωμένοι. Τα παιδιά που τρέχουν και κάνουν τη δουλειά γνωρίζουν πολύ λίγα πράγματα  και μάλιστα  προσεκτικά τυποποιημένα, όπως π.χ. οι ανεμογεννήτριες σκοτώνουν τα πουλάκια, κάνουν θόρυβο, είναι μεγάλες και άσχημες κ.λ.π., πάντα όμως με οικολογική φρασεολογία και πολύ αγανάκτηση, μέχρι να κάνει τη δουλειά του αυτός που τους χρησιμοποιεί. Το αλλόκοτο θέαμα του οικολόγου ενάντια στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μάλιστα την ανεμογεννήτρια, που είναι το έμβλημα της οικολογίας, δεν τους απασχολεί καθόλου, διότι η ομάδα σαν ομάδα έχει γίνει αυτοσκοπός. Ο στόχος εξυπηρετεί την ομάδα και όχι η ομάδα τον στόχο. Αν ο στόχος δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την ομάδα, ε τότε τόσο το χειρότερο γι αυτόν. Η ομάδα θέλει χρήμα, αίμα  και σπέρμα για να περάσει καλά ενώ οι μετανάστες παγιδεύονται στα νησιά από πρόθεση και με σχέδιο.

Για τον ίδιο λόγο κανένα  μέλος κάποιας ΜΚΟ δεν γνωρίζει, (γιατί δεν θέλει να γνωρίζει), ότι είναι θύμα της Τουρκικής κυβέρνησης. Η Τουρκία θέλει τα ελληνικά νησιά και το μισό Αιγαίο πέλαγος και χρησιμοποιεί το όπλο της μαζικής μετανάστευσης με επιτυχία μέχρι τώρα, με την βοήθεια των ΜΚΟ διαφόρων…προοδευτικών ατόμων. Χρήσιμων και ηλιθίων.

Πιστεύει κανείς ότι η Τουρκία θα  αποσύρει τους εποίκους  της Βόρειας Κύπρου που τους εγκατέστησε με την εισβολή το 1974 ; Η απάντηση είναι όχι. Το έκανε για να αλλοιώσει την πληθυσμιακή ταυτότητα του νησιού και το πέτυχε με την βοήθεια Μ.Κ.Ο. που έβρισκαν σπίτια και χωράφια  για τους έποικους.  Να φύγουν όλοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από τα νησιά του Αιγαίου. Δεν είναι θέμα ρατσισμού. Έχουμε πόλεμο και βρισκόμαστε σε έκτακτη ανάγκη. Να ρυμουλκούνται οι βάρκες που μας στέλνει η Τουρκία σε πλοία που θα βρίσκονται αγκυροβολημένα ή εν πλω σε περιπολίες και δηλωμένο προορισμό  το Ιόνιο Πέλαγος π.χ. την Κεφαλονιά. Θα επιβιβάζει το όπλο της μαζικής μετανάστευσης που μας εξαπολύει η Τουρκία και θα το σκάει εκεί που θέλουμε εμείς, όχι εκεί που θέλει η Τουρκία.

Η κυβέρνηση που θα το κάνει  αυτό θα γλυτώσει την πατρίδα από μεγάλες περιπέτειες  αλλά θα λυτρώσει και τους μετανάστες, που έτσι θα σταματήσουν να  «πέφτουν» στην παγίδα που τους έχει στήσει η Τουρκική  κυβέρνηση  και θα σταματήσουν να έρχονται σε μια χώρα που δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει. Τίποτα εκτός από  Μ.Κ.Ο., που  τα κέρδη τους είναι τεράστια και ο λόγος είναι προφάνης. Πρόκειται για κανονική εισβολή και εποικισμό.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ