21.6.2016 19:18

Χωρίς πολιτικές τρικλοποδιές

Σχετικά με το δημοσίευμά σας θα ήθελα να τοποθετηθώ ως προς το σκέλος που αφορά και ενδιαφέρει τον Χιώτη δημότη και εννοώ τους τόνους και τη στάση μου απέναντι στον τρόπο άσκησης της αντιπολιτευτικής ιδιότητας.

Πράγματι πιστεύω ότι στις δύσκολές στιγμές που περνά η χώρα μας και κατ επέκταση οι δικές μας τοπικές κοινωνίες, τόσο με τα ασφυκτικά μέτρα, όσο και με το μεταναστευτικό, η προσπάθεια πρέπει να είναι μακριά από μικροπολιτικά οφέλη, πρέπει να είναι συνολική, ενιαία και ειλικρινής.

Ο Χιώτης δημότης μας έδωσε την ψήφο να υπηρετούμε το κοινό όφελος και να βοηθούμε στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων. Μας θέλει ενεργούς κοντά του και με παραγωγή ουσιαστικού έργου.

Προσωπικά δεν επικροτώ την τακτική της μόνιμης τρικλοποδιάς αλλά προσφέρω τη βοήθειά μου για το καλό των συνδημοτών μου. Σηκώνω τους τόνους όπου και όταν χρειαστεί.

Εξάλλου όταν έρθει η ώρα όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος και σίγουρα μέχρι τότε αυτό που προέχει είναι η συνεχής προσπάθεια όλων μας ώστε αυτός ο ευλογημένος τόπος η μικρή μας κοινωνία που ζούμε καθημερινά να παραμείνει ζωντανός και πάνω από όλα αναλλοίωτος.

Πιστεύω δεν ότι και οι συνάδελφοί μου στην τοπική αυτοδιοίκηση τα ίδια πρεσβεύουν για τον τόπο μας. Ενεργά θα τιμήσω τη ψήφο του Χιώτη δημότη που απλόχερα μου έδωσε.  

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ