24.6.2015 18:09

Φασισμός

Όταν  επί Στάλιν , οι αριστεροί είχαν την εξουσία στη Ρωσία και οι δεξιοί ήταν στην αντίσταση , φυλακιζόταν και  εδολοφονούντω,  εδώ στην Ελλάδα συνέβαινε ακριβώς το ίδιο αλλά  αντιθέτως .Οι δεξιοί είχαν την εξουσία και  οι αριστεροί τρώγανε ξύλο εξοριζόταν στα μακρονήσια και  εδολοφονούντω. Δηλαδή στις πρακτικές, τα άκρα κάποια  στιγμή συναντώνται.

Τώρα που η  κομμουνιστική μαϊμού έχει  κατακλείσει τον κόσμο με προϊόντα μαϊμούδες μπορεί  και η  θεωρία των δυο άκρων να κάνει  το ίδιο.

Έτσι επετεύχθη άλλωστε η  συγκυβέρνηση Κωνσταντοπούλου – Καμμένου και έτσι μπόρεσε ο κ.Τσίπρας να πει ότι η θεωρία των δυο άκρων δεν ΙΣΧΥΕΙ.!

Ο φασισμός είναι μια ψυχική διαταραχή με έντονη αντικοινωνική συμπεριφορά. Το βασικό αντικοινωνικό χαρακτηριστικό του φασισμού, ο ρατσισμός μπορεί να ξεκινήσει από το σπάσιμο της  κεφαλής  ενός μαύρου ανθρώπου, μέχρι το απλό ρουσφέτι υπέρ κάποιου και εις βάρος κάποιου άλλου που δεν γουστάρεις ή δεν στα σκάει.

Αναφέρομαι σε κάθε είδους διακρίσεις που  σου επιτρέπει να κάνεις η κάθε αριστερή ή δεξιά εξουσία που σου έχει δοθεί ή που έχεις αρπάξει.

Κακό πράγμα η εξουσία δηλαδη. Κάποιοι έχουν βεβαιωθεί εδώ και καιρό ότι οι κοινοί θνητοί όταν τους βάλεις να ασκήσουν κάποια εξουσία (οποιαδήποτε) δεν το αντέχουν και ψυχασθενούν. Τρελαίνονται. Ενας θεός ξέρει γιατί…. αλλά και η ζωή η ίδια

Το ρουσφέτι, οι πελατειακές σχέσεις δηλαδή δεν είναι η μόνη διάκριση είναι όμως η πιο διαδεδομένη απόδειξη διαφθοράς και αντικοινωνικότητας, δηλαδή  φασισμού που είναι βέβαια το ίδιο άδικη και αντιδημοκρατική όπως και κάθε άλλου είδους  διάκριση.

Ελπίζω ότι οι άνθρωποι την επομένη μέρα, που είναι σίγουρο ότι θα θελήσουν να ζήσουν ξανά σε οργανωμένες κοινωνίες να επινοήσουν πιο ανθρώπινους τρόπους ρύθμισης των κοινωνικών ζητημάτων και να μην αρχίσουν να παριστάνουν τους θεούς ξανά αποφεύγοντας έτσι την αλαζονεία της εξουσίας που αποτελεί ύβρη και τιμωρείται ΦΥΣΙΚΑ με φασισμό και άλλες αρρώστιες!

Σ’ αυτούς που αναρωτιούνται για το πώς φτάσαμε ως εδώ, προτείνω να μελετήσουν τις  κοινωνικές και στρατιωτικές δομές που αναπτύχτηκαν μετά την Γαλλική επανάσταση ,τους Ναπολεόντιους πολέμους και  τις αστικές επαναστάσεις στην Ευρώπη των  δυο – τριών τελευταίων αιώνων.

Πρώτος ο Ναπολέοντας καθιέρωσε την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, το εθνικό λαχείο, τον κρατικό τζόγο δηλαδή για να μπορεί να πληρώνει χωρίς να τρέχει να κυνηγάει τους φοροφυγάδες και φυσικά καθιέρωσε τη μονιμότητα στον δημόσιο τομέα , βάζοντας έτσι τα θεμέλια αυτού που σήμερα λέμε σύγχρονο κράτος. Προσέφερε έτσι  σε κάποιους πολίτες τη σιγουριά του μόνιμου μισθού, αλλά προπάντων τους προσέφερε ένα κομματάκι από την εξουσία του δολοφονημένου και καλά διαμελισμένου Θεού που κυβερνούσε τον κόσμο μέχρι τότε (θεοκρατία) βάζοντας έτσι τα θεμέλια του Φασισμού χωρίς να το ξέρει γιατί και ο ίδιος  έπεσε θύμα του κατασκευάσματος του.

(Αντικατέστησε τη θεοκρατία με τον φασισμό) ο όποιος είναι βασικά μια άλλη  θεοκρατία αν κρίνουμε την ομοιότητα των εγκλημάτων της Τσιχαντ και των φασιστών στο όνομα του Θεού οι μεν και στο όνομα του Λαού οι δε.

Έτσι κατάντησε ο Θεός, νεκρός, υπερκομματικός… και πανταχού παρών. Το ίδιο και ο Φασίστας που έκτοτε προσπαθεί  να τον… παραστήσει!

Αυτά γι’ αυτούς που παριστάνουν τους  έκπληκτους και αναρωτιούνται που στο διάολο βρήκε τόσα εκατομμύρια ο Χίτλερ στη Γερμανία, η Χούντα στην Ελλάδα και η κάθε Χρυσή Αυγή.

(ο δημόσιος τομέας τους παράγει άμεσα και έμμεσα με την μίμηση)

Ξέρετε πόσοι μας παίζουν τον παπά, παλικάρια; Ξέρετε πόσες χιλιάδες αριστερούς έχω δει να πέφτουν μέσα σ’ αυτόν τον μηχανισμό εξουσίας συντηριτικοποιησης και εκφασισμού που αλέθει μικρούς και μεγάλους Τσοχατζόπουλους αλλάζοντας τους τη συμπεριφορά, όχι το όνομα ούτε το κόμμα; Πολλές( μαϊμουδοποίηση των κόμματων της αριστεράς)

Μελετήστε το παράδειγμα  της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης λόγω της συντηριτικοποίησης ,του εκφασισμού και της διαφθοράς της γραφειοκρατίας ,δηλαδή του δημόσιου τομέα. Μελετήστε τους Ρώσους λαλιοτοστάνες και τους Ρώσους ή Ούγγρους νεοναζί, να δείτε τη μήτρα από την οποία έχουν ξεπεταχτεί. Είναι Ναπολεόντειος;

Ο Φασίστας, είναι το στην πράξη αντικοινωνικό άτομο που είναι άρρωστο με την εξουσία, την όποια χρησιμοποιεί για ίδιον όφελος άσχετα με το τι συνθήματα ή δηλώσεις κάνει…

Γι αυτό ακριβώς τον λόγο πρέπει να βρεθούν τρόποι έτσι ώστε η εξουσία να περάσει στον μόνο δικαιούχο της, δηλαδή στον Λαό και όχι στους υπάλληλους Του.

Γι’αυτό ακριβώς τον λόγο προτείνω ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΡΑ.

Δεν μπορεί συνδικαλιστές τους δημοσίου να διαπραγματεύονται τα συμφέροντα μιας χώρας και να καλούνται να αντιμετωπίσουν προβλήματα που η λύση τους από τη φύση της θα είναι ενάντια στα προσωπικά τους συμφέροντα. Αυτοί μια ζωή κονομούσαν με δανεική δύναμη και δανεικά λεφτά.

Γι’ αυτό στο όνομα του λαού, δηλαδή στις  πλάτες του δεν θέλουν και δεν μπορούν να βρουν λύση.

Να και δυο αντιδράσεις στο άρθρο που έγραψα στις 9-6-2015 και δημοσιεύτηκε την περασμένη Τέταρτη.

Ένας φίλος μου είπε ότι δεν δέκα εκατομμύρια πολίτες και εφτακόσιες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι όπως έχω γράψει γιατί έχουν και οικογένειες.Η απάντηση είναι ότι όχι μόνο οι οικογένειες των δημοσίων υπάλληλων αλλά και οι ίδιοι αθροίζονται στα δέκα εκατομμύρια των θυμάτων της διεφθαρμένης γραφειοκρατίας κάθε φορά που επισκέπτονται κάποιο άλλο γραφείο για να κάνουν την δουλειά τους; Είναι δηλαδή και οι ίδιοι θύματα της νοοτροπίας τους. Νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει. Ένας άλλος φίλος ήρθε και μου είπε «Ρε Θανάση... το ξέρεις ότι εγώ έπαιρνα 3.500 ευρώ τον μηνά σύνταξη από την ΔΕΗ και τώρα παίρνω 1.220 και έχω τρία παιδιά άνεργα.

Τον  ρώτησα αν μπορώ να του πω αυτό μόλις μου είπε αλλά με δικά μου λόγια.  Ο.Κ Λοιπόν

επειδή έπαιρνα 3.500 ευρώ τον μηνά σύνταξη και επειδή πήρα 100-200.000 ευρώ εφάπαξ από την ΔΕΗ γι’αυτό τα παιδιά του κόσμου είναι άνεργα  σήμερα.

Μου λέει «Δεν καταλαβαίνω  εγώ έπαιρνα 3.500 ευρώ τον μηνά και τώρα παίρνω 1.220.

Δεν θέλει να καταλάβει ή δεν μπορεί; Έχει τάχα σημασία σήμερα;

Βεβαίως και έχει λέω εγώ, γιατί αυτός που κατανοεί τις υπερβολές που έχει διαπράξει μπορεί και να μετανοήσει γι’ αυτές μια μέρα, ενώ κάποιος άλλος όχι γιατί όπως ξέρουμε η βλακεία είναι ανίκητη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ