21.10.2019 14:01

Εξουσιομανής και Επικίνδυνοι

Ένα άλλο μεγάλο ψέμα που χρησιμοποιήθηκε από την ΝΔ και από εκείνα  τα ΜΜΕ που αντιπροσωπεύουν το σημερινό καθεστώς που δυστυχώς κυβερνά την χώρα μας ,σε όλη την διάρκεια της διακυβέρνησης  του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν  οι «ανοησίες» και η συνειδητή παραπληροφόρηση  περί  κομματικού κράτους ,διορισμών στο δημόσιο, ελέγχου του κράτους ακόμα  και της δικαιοσύνης. Από το πρωί μέχρι το βράδυ συντονισμένα συγκεκριμένα   ΜΜΕ με τους «ξελιγωμένους» χθεσινούς  δημοσιογράφους και σημερινούς βουλευτές της ΝΔ  ή διορισμένους σε κάποια θέση, ανακάλυπταν τις στρατιές των συριζαίων που νέμονται το κράτος και την εξουσία.

Σαν αρπακτικά και σε ρόλο ντεντέκτιβ παρουσίαζαν από τα κουτσομπολίστικα δελτία ειδήσεων ως την μεγάλη ανακάλυψη τους συριζαίους που έχουν μειωμένα προσόντα αλλά βολεύτηκαν σε κάποια θέση. Αυτοί οι φοβεροί άριστοι δεν άντεχαν αυτή την αναξιοκρατία που δήθεν υπήρχε  και αφού στοχοποιούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη και τους υποστηρικτές του ,αυτοπαρουσιάζονταν στην κοινή γνώμη ως δίκαιοι, και αντικειμενικοί που θα αλλάξουν αυτή την κατάσταση μόλις εκλεγούν.

Πες-πες ο κόσμος άρχισε να προβληματίζεται: μήπως είναι έτσι;

Σε συνάρτηση με την κούραση και την ταλαιπωρία των τελευταίων χρόνων και με δεδομένο από τα αποτέλεσμα των εκλογών, ότι δεν πρόλαβε να καταλάβει τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά τα χρόνια ,έδωσε την ευκαιρία στους «σοβαρούς», να αποκαταστήσουν την ομαλότητα στην χώρα που «κινδύνευσε» επί ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί  λοιπόν με όλα τα άλλα που χρησιμοποίησε η ΝΔ προεκλογικά για να συκοφαντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ- και αποκαλύφθηκαν αμέσως με την ανάληψη της εξουσίας-, είναι και ο μύθος του κομματικού και σπάταλου κράτους που είχε δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοί λοιπόν που κόντεψαν να μας τρελάνουν με τους μετακλητούς και τα προσόντα τους, μόλις ανέλαβαν την εξουσία, κατήργησαν ότι δε τους βόλευε, όπως  το απαιτούμενο πτυχίο  για διορισμό σε θέση μετακλητού, γιατί πολύ απλά  τώρα που κυβερνούν οι άριστοι τα πτυχία δεν χρειάζονται , μόνο να είσαι αδελφομπατζανάκης, κουμπαροξάδελφος  ή γενικά κολλητός.

Το πλέον όμως προκλητικό είναι ότι όχι μόνο  δεν μείωσαν τον αριθμό των μετακλητών αλλά τον αύξησαν όπως και τις αποδοχές των μετακλητών, επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό.

Έκτισαν όλο  το αντιπολιτευτικό τους  αφήγημα πάνω σε ψέματα ,χρησιμοποίησαν τους πολίτες και τους δηλητηρίασαν τις ψυχές με την δήθεν αγάπη τους για την πατρίδα  την θρησκεία και τη δήθεν αξιοκρατία που πιστεύουν, στοχεύοντας αποκλειστικά στην υφαρπαγή της ψήφου.

Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η εξουσία και χρησιμοποίησαν όλα τα αθέμιτα μέσα. Τώρα που την έχουν κάνουν όλα όσα κατηγορούσαν ψευδώς τον ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα περισσότερα. Στην πραγματικότητα αποδεικνύονται χωρίς μέτρο, όριο, αναστολές και ίχνος συστολής.

 Είναι απλά εξουσιομανής και επικίνδυνοι.

 

Ευαγγελία Μανιτσούδη-εκπαιδευτικός

Μέλος Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Χίου

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ