22.2.2021 0:35

Από το νέο ξεκίνημα στον «π»… στο νέο site

Πριν λίγους μήνες παρέδιδα την πτυχιακή μου εργασία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έτρεμα στην ιδέα να βρεθώ αντιμέτωπη με έναν νέο κόσμο, τον δημοσιογραφικό. Ο δημόσιος λόγος πολλές φορές στρατηγείται, καταπατάται και φιμώνεται. Το νησί μας έχει την τύχη να εκπροσωπεί την κοινή γνώμη στην εφημερίδα «πολίτης». Εδώ, ο δημόσιος λόγος ανήκει στην φωνή της λογικής και των ανθρώπων που θέλουν το καλό του τόπου.

Ως μια νέα δημοσιογράφος αποτελώ και εγώ με την σειρά μου μέλος του «π». Η φρέσκια ματιά, η έρευνα και η αγάπη για την είδηση θα κινεί τα νήματα της δικής μου αποτύπωσης της επικαιρότητας.

Νέο ξεκίνημα για μένα και τον «π», ευχαριστώ πολύ τον σκληρά εργαζόμενο δημοσιογράφο και διευθυντή μας Παντελή Φύκαρη, τον Κώστα Φάκο που κατόρθωσε να δώσει νέα πνοή στον έντυπο και ψηφιακό «π». Η Έφη Σαρμουσάκη που συντονίζει, προγραμματίζει, διορθώνει και με μαγικό τρόπο φροντίζει κάθε λεπτομέρεια που φτάνει σε εσάς. Η Πελαγία Μαυρέλου κρατά τους δεσμούς με την αγορά της Χίου που ο «π» θα σταθεί δίπλα τους. Ο Βαγγέλης Παντέλας είναι και ο αγγελιοφόρος μας, ο πολύτιμος κρίκος που συνδέει τον έντυπο «π» με εσάς.

Ο «π» είναι η πρώτη μου επαγγελματική στέγη και υπόσχομαι να κρατήσω ανεπηρέαστους και αμετάβλητους τους λόγους που με οδήγησαν στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Δάφνη Γεωργιοπούλου

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ