6.3.2019 12:16

Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης για χορήγηση εφάπαξ αφορολόγητης παροχής από τον Όμιλο Τσάκου

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Τσάκου, στα πλαίσια ενίσχυσης της εργασιακής ασφάλειας αλλά και επικρότησης της πολυετούς υπηρεσίας των στελεχών του που έχουν συμβάλλει στην διεθνή προκοπή και καταξίωση του Ομίλου, έχει δημιουργήσει το μοναδικό στο χώρο της Ελληνικής Ναυτιλίας Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου & Συνεργατών  για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου, σε στεριά και θάλασσα, σε Ελλάδα και εξωτερικό (Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ16/Φ.51020/27566/682).

Σκοπός του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ομίλου Τσάκου είναι η χορήγηση εφάπαξ αφορολόγητης παροχής επιπλέον της κύριας υποχρεωτικής ασφάλισης.

Ο Όμιλος Τσάκου, με γνώμονα την προστασία των μελών του ενώπιον των ευρύτερων οικονομικών συνθηκών, δημιουργεί μια επιπλέον εισοδηματική παροχή και την διασφαλίζει πλήρως αναλαμβάνοντας τα έξοδα λειτουργίας και προσφέροντας πρωτοποριακά και μοναδικά στο χώρο την εγγύηση όλων των κεφαλαίων επένδυσης!

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ταμείου μας www.tmea.gr στα πλεονεκτήματα της συμμετοχής στο Ταμείο και στη φορολογική μεταχείριση εισφορών υπέρ των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα να υπολογιστεί μέσω μιας εφαρμογής που υπάρχει στην αρχική σελίδα στο πλήκτρο “υπολογισμός παροχής’’, η ενδεικτική λήψη παροχής εφάπαξ που θα δύναται να λάβει το κάθε μέλος του Ταμείου.

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε περαιτέρω από κοντά στα γραφεία μας σε Αθήνα και Χίο, για τον τρόπο που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα στα μέτρα των δικών σας δυνατοτήτων και επιλογών.

Μια κοινωνική παροχή του Ομίλου Τσάκου στην οποία συμμετέχοντας έχουμε μόνο κέρδη!!

 Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22710-29600 (Χίος) - 210-9474316 (Αθήνα)

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ