22.6.2016 16:50

Στη Σμύρνη προς αναζήτηση πελατών

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ, ME ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

Το νέο όπλο, το Μουσείο Μαστίχας, θα χρησιμοποιήσουν για να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους Τούρκους τουρίστες ο Δήμος Χίου, η Περιφερειακή Ενότητα, το Επιμελητήριο και αρκετοί  Χιώτες επαγγελματίες που θα συνδιοργανώσουν και θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρουσίασης του νησιού μας ως του τουριστικού προορισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Εμπορικό Επιμελητήριο της  Σμύρνης.

Στο προξενείο

Αυτή τη φορά η  προσπάθεια θα έχει και Ελληνικό χρώμα, αφού η πρώτη προσέγγιση θα πραγματοποιηθεί σήμερα  το απόγευμα στο Ελληνικό Προξενείο της Σμύρνης. Εκεί θα γίνει η πρώτη επαφή με τους φορείς που μπορεί να μας φέρει σε επαφή το προξενείο.            

Οι φορείς μας ελπίζουν ότι η  παραπάνω δράση θα προκαλέσει το ενδιαφέρον και την περαιτέρω κάλυψη από τα Τούρκικα  ΜΜΕ, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στο νησί μας τη σημαντική περίοδο των διακοπών του Ραμαζανίου (Ramazan Bayrami) για την Τουρκία, που διαρκεί από τις 5 έως και τις 10 Ιουλίου 2016. 

Στο Επιμελητήριο

Την Πέμπτη θα προβάλλουν τα τουριστικά μας προϊόντα σε φορείς  και τουριστικά γραφεία της Τουρκίας και θα προσπαθήσουν  να κλείσουν άμεσα συμφωνίες, αν είναι δυνατόν σε μια προσπάθεια διατήρησης και  ενίσχυσης  του τουριστικού  ρεύματος από τη γειτονική χώρα

Ατού

“ Για πρώτη φορά θα γίνει έγκαιρα μια οργανωμένη προσπάθεια προβολής των τουριστικών μας αξιοθέατων από την τοπική αυτοδιοίκηση και το Επιμελητήριο, η  λειτουργία του Μουσείου Μαστίχας, είναι ένα παραπάνω ατού στα χέρια μας”, δηλώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Γεωργούλης.

Στην αποστολή θα συμμετάσχουν οι Χιώτικες επιχειρήσεις Ξενοδοχείων, Ενοικιαζόμενων δωματίων, Τουριστικών γραφείων και  εναλλακτικού τουρισμού: Tyriol travel agency, Sunrize toyrs,  Aegean Dream, Goldendt Sun, Grecian castle, Sunrize, Kyveli, Almyriki, Medieval castle, Chandris hotel, Karfas sea, Zorbas apartments, Soulika rooms, Alex rooms, Sea front, Erturk lines, Georgantis travel,  Volissos holiday homes, The Chios mastic Museum, Masticulture Goat trail  Ektor Gourgis  και  Deniz toyrs. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ