20.1.2018 17:21

Ρεκόρ πωλήσεων 40ετίας για το 2017 ανακοίνωσε η Ε.Μ.Χ.

Χρονιά ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα αποτέλεσε το 2017 για την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν σε ενδο- συνεταιριστική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μουσείο Μαστίχας.

Για πρώτη φορά η διοίκηση της Ε.Μ.Χ. αποφάσισε να ανοιχτεί τόσο στο προσωπικό της όσο και στους προέδρους των συνεταιρισμών, παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα του 2017 και τους στόχους για το 2018.

«Επιδιώκουμε όλοι να έχουν πλήρη αντίληψη της πορείας της Ένωσης, γι’ αυτό κι αποφασίσαμε να ανοιχτούμε πέρα από την ετήσια ενημέρωση που γίνεται στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης. Στόχος μας ήταν να κάνουμε τον γενικό απολογισμό του προηγούμενου έτους αλλά το σημαντικότερο, να θέσουμε από κοινού τους στόχους για το 2018. Οι σύγχρονες μορφές διοίκησης απαιτούν καινοτομία και προγραμματισμό, πάνω απ όλα όμως απαιτείται πλέον, η από κοινού δέσμευση του ανθρώπινου δυναμικού του Οργανισμού (Παραγωγοί και Εργαζόμενοι) ως κοινωνοί ενός κοινού Οράματος», ανέφερε στον «π» ο πρόεδρος της Ε.Μ.Χ. Γιώργος Τούμπος.

Σύμφωνα με τον ίδιο το 2017 ήταν μία εξαιρετική χρονιά αφού αυξήθηκαν κατακόρυφα τα κέρδη και ο τζίρος της Ε.Μ.Χ. και ταυτόχρονα μειώθηκαν τα δάνεια της Ένωσης.

«Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι για το 2017 πετύχαμε ρεκόρ πωλήσεων 40ετίας αφού πουλήσαμε 161,5 τόνους μαστίχας, όταν πέρσι η παραγωγή ήταν στους 153 τόνους. Πλέον ο οργανισμός τρέχει πολύ γρήγορα και ευελπιστούμε το 2018, να είναι μία ακόμη πιο καλή χρονιά», κατέληξε σε δηλώσεις του στον «π». 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ