29.6.2020 9:38

Προαγωγή για τον Τάσο Κώσταλο μετά από 27 χρόνια υπηρεσίας στην Εθνική της Χίου

Αναλαμβάνει Περιφερειακός Διευθυντής της Τράπεζας

Μετά από 35 χρόνια στην Εθνική Τράπεζα και 27 χρόνια υπηρεσίας στο κατάστημα της τράπεζας στην πόλη, την Παρασκευή 26/6 ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Τάσος Κώσταλος, που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία 6 χρόνια, παρέδωσε τη διεύθυνση εξαιτίας προαγωγής.

«Η τιμή, η αναγνώριση και η προαγωγή από την πλευρά της Τράπεζας δεν μπορεί παρά να μου δώσει χαρά, ικανοποίηση, νέες προκλήσεις, ανανέωση, νέους ορίζοντες. Ευχαριστώ γι αυτό τα στελέχη της Τράπεζας που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, που αναγνώρισαν την προσπάθεια που έχω καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους μου, από τότε που μπήκα στην Τράπεζα μέχρι σήμερα από τα Καρδάμυλα, την Λάρισα, την Σαντορίνη, την Κω και την Μυτιλήνη για την συνεργασία και την καθοδήγηση τους.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους και συνεργάτες του καταστήματος Χίου που από το 2014 μέχρι σήμερα, μέσα σε δύσκολες συνθήκες , σαν μια γροθιά καταφέραμε να ανεβάσουμε το κατάστημα από την 5η στην 3η κατηγορία καθιστώντας το δεύτερο στο Αιγαίο μετά την Ρόδο. Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους γιατί σε μια περίοδο με πολλές φουρτούνες, δύσκολες και πρωτόγνωρες αλλά και πολλές καθημερινές ανθρώπινες στιγμές, βασισμένοι στις αρχές μας σαν άνθρωποι και σαν εργαζόμενοι, με αμοιβαία εκτίμηση , συναδελφικότητα και αγάπη, καταφέραμε να επιτύχουμε.
Ευχαριστώ τους πελάτες του καταστήματος που και με την δική τους συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καταφέραμε όλα τα παραπάνω .
Από την άλλη βέβαια δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο που αφήνω το νησί και τους ανθρώπους του, που τόσο αγαπώ και πάντα θα μου λείπουν. Το τηλέφωνο μου ήταν και θα είναι ανοικτό για όλους τους συναδέλφους, πελάτες, φίλους και όχι μόνο, αυτό που μπορώ να κάνω θα το κάνω όπου και αν βρίσκομαι. Εύχομαι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας»,
ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ