Οικονομία

6/2/18 10:33

τελ. ενημ.: 7/2/18 11:26

Ποιος να πλησιάσει με ενοίκιο 3.000 ευρώ;

ΜΗ ΕΚΛΥΣΤΙΚΟ ακόμα και το κυλικείο του αεροδρομίου, δεν βρίσκεται μισθωτής να δοκιμάσει την τύχη του.

Χωρίς υπηρεσίες κυλικείου παραμένει εδώ και δύο εβδομάδες ο Κρατικός Αερολιμένας Χίου, καθώς ο ιδιώτης που το είχε μισθώσει τα τελευταία χρόνια σήκωσε τα χέρια ψήλα. Το ενοίκιο υψηλό και σταθερό στα 3.000 ευρώ, οι πτήσεις και ο αριθμός επισκεπτών ολοένα και πιο μειωμένα, αριθμοί αντιστρόφως ανάλογοι δηλαδή και καταληκτικοί, για να μην μπορεί ένας άνθρωπος να βρει ένα μπουκάλι νερό σήμερα στο Αεροδρόμιο.

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε ο 4ος διαγωνισμός για το κυλικείο, με την τιμή του να παραμένει στα 3.000 ευρώ και τους ενδιαφερόμενους να βρίσκουν το ποσό αστρονομικό, ενώ, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Χίου Μ. Πουπάκη, εντός των ημερών θα διεξαχθεί ο 5ος που θα ρίξει την τιμή του ενοικίου τουλάχιστον στα 2.000 ευρώ.

Τις τιμές καθορίζει συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο, στις οποίες η Υπηρεσία Πολιτικής του Αεροδρομίου δεν μπορεί να επέμβει,  εκτός αν προκληθεί σοβαρό ζήτημα. «Μέχρι στιγμής δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανένας για το κλειστό κυλικείο. Αν είχαν υπάρξει έντονες αντιδράσεις από τους ταξιδιώτες θα ήταν βοηθητικό, αφού θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τη διευθέτηση του προβλήματος», εξηγεί στον «π» ο Μ. Πουπάκης.

Για το πότε θα επαναλειτουργήσει το κυλικείο του Αεροδρομίου δεν υπάρχει ακριβής απάντηση, καθώς εξαρτάται από τους ενδιαφερόμενους και το κατά πόσο βαθιά είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Ωστόσο, σύμφωνα με μια πρόχειρη εκτίμηση του Αερολιμενάρχη, σε 2 μήνες θα έχει λυθεί το ζήτημα.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση