10.4.2017 9:43

Ποιος δουλεύει ποιον για το δρομολόγιο Λέσβος – Μόναχο;

Ναυλωμένη πτήση από tour operator της Γερμανίας, δίχως καμία απολύτως ανάμειξη τουριστικών παραγόντων της Λέσβου, ισχυρίζεται ότι είναι το δρομολόγιο charter Μόναχο – Λέσβος ο πρόεδρος της Astra airlines, Ιωάννης Ζλατάνης, έπειτα από την έκταση στο θέμα που δόθηκε από τον «π».

Η απάντηση

Αναλυτικά ο κ. Ζλατάνης αναφέρει:

Αγαπητέ politischios,

 Το Σάββατο 8/4/2017 αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας στο τμήμα Οικονομίας άρθρο με τίτλο «Η Χίος την ανέδειξε, τη Μυτιλήνη βοηθάει», αναφερόμενοι στις ναυλωμένες πτήσεις της Astra airlines από Μόναχο προς Μυτιλήνη.

Το συγκεκριμένο άρθρο δημιουργεί εντελώς λανθασμένη και παραπλανητική εικόνα για τις εν λόγω πτήσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι αποτέλεσμα ενεργειών και επαφών της Astra με τους αρμόδιους φορείς και το Επιμελητήριο Λέσβου, γεγονός ανακριβές και παντελώς στερούμενο βάσης.

Η απόλυτη αλήθεια πίσω από τον προγραμματισμό των συγκεκριμένων πτήσεων είναι η υπογραφή σύμβασης ναύλωσης πτήσεων με Tour Operator της Γερμανίας (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση σας εάν μας ζητηθεί), ο οποίος και ανέλαβε 100% το σχετικό ρίσκο και κόστος, είδηση που θα μπορούσατε να διασταυρώσετε / επιβεβαιώσετε εάν επικοινωνούσατε μαζί μας πριν την δημοσίευση του άρθρου σας.

Η Astra airlines τα τελευταία οχτώ χρόνια έχει δείξει και πάντα θα  δείχνει την στήριξή της προς την Χίο με όλες τις δυνάμεις της και εννοείται ότι εφόσον μας ζητηθεί από Tour Operator σειρά ναυλωμένων πτήσεων προς την Χίο από οποιαδήποτε πόλη του εξωτερικού, θα ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά.   

 Με εκτίμηση

 Iωάννης Ζλατανης

 Πρόεδρος ΔΣ

 

Το ερωτηματικό

Βάση της απάντησης του κ. Ζλατάνη ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, στις δηλώσεις του οποίου σε δυο διαφορετικά Μέσα του γειτονικού νησιού στηρίχθηκε το ρεπορτάζ του «π», δεν ξέρει τι λέει και επωφελείται μιας τυχαίας περίστασης για να δρέψει ο ίδιος δάφνες. Ο κ. Ζλατάνης, μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία ενημέρωσε τον «π» ότι τον κ. Π. Χατζηκυριάκο ούτε καν τον γνωρίζει.

Μας τιμά φυσικά το γεγονός ότι και η Astra ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα στο Β. Αιγαίο από την ιστοσελίδα μας, δεδομένου ότι η πληροφορία για το παρασκήνιο της διασύσνδεσης δημοσιεύτηκε πολύ νωρίτερα από ηλεκτρονικά Μέσα της Λέσβου. Για να εξακριβωθεί, ωστόσο, ποιος ακριβώς δουλεύει ποιόν αναμένουμε το ίδιο πλαίσιο απάντησης να δημοσιεύσει και στα Μέσα της Λέσβου που μετέδωσαν την είδηση. Ειδάλλως η πειστικότητα της ελέγχεται. Περιμένουμε από την Astra να το δούμε 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ