ΣΠΙΤΙ

18.2.2020 10:00

ΦΩΤΟ: Εξαφανίζει την υγρασία με εγγύηση 100%

Ένας από τους πρώτους κλάδους της οικονομίας, αν όχι ο πρώτος, που έπληξε η οικονομική κρίση, ήταν αυτός της οικοδομής. Από τις αρχές του 2012 και μετά, το μάτι μετά βίας εντόπιζε γιαπί. Η κρίση πάγωσε τα όποια ιδιωτικά κατασκευαστικά έργα είχαν ξεκινήσει και πολύ δύσκολα επέτρεψε να ξεκινήσουν άλλα. 

Όσοι γνώριζαν να κάνουν και κάτι άλλο, πλην οικοδομικών εργασιών, πορεύτηκαν βάση του «μάθε τέχνη…». Άλλοι μετανάστευσαν, αφού χειρονακτικές εργασίες σαν και αυτή στο εξωτερικό βρίσκονται σε ζήτηση και μερικοί άλλοι έμειναν στη μητέρα πατρίδα και… εξειδικεύτηκαν. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και ο Γιώργος Κύλλης, που από 14 ετών ο πατέρας του τον μύησε στα μυστικά της οικοδομής, βάζοντας του γερά θεμέλια στη μετέπειτα πορεία του, εξελίσσοντας τις γνώσεις του μέσα από σειρά διαπιστευμένων σεμιναρίων γνωστών εταιρειών.

 Με την πάροδο του χρόνου έγινε ειδικός στις μονώσεις σπιτιών, ταρατσών, σκεπών και όχι μόνο δίνοντας στους πελάτες του την υπόσχεση ότι την … εξαφανίζει.

Η έναρξη έγινε στο πλευρό του πατέρα του, παλιά καραβάνα στο χώρο της οικοδομής, και στην πορεία εξελίχθηκε σε σόλο καριέρα. Όταν η κρίση χτύπησε την πόρτα του σπιτικού του αποφάσισε να κάνει στροφή 180ο προς τη θάλασσα. Επιστρέφοντας από το ταξίδι του σκέφτηκε να δώσει στο νησί μία δεύτερη ευκαιρία και να αξιοποιήσει στο έπακρο όλα τα μυστικά του πατέρα του, αφού προηγουμένως εργάστηκε ως ιδιοκτήτης ταξί.

Εγγύηση επιστροφής

Εν έτη 2018 ο κ. Κύλλης έχει πάρει «master» στις μονώσεις σπιτιών, γνωρίζοντας μέχρι και από πού προέρχεται η υγρασία σε έναν χώρο. Είναι τόσο βέβαιος για τις υπηρεσίες του, που δηλώνει τίμια και δημόσια ότι, αν επισκεφθεί έναν χώρο για να τον επισκευάσει και το πρόβλημα της υγρασίας δεν λυθεί ή επανεμφανιστεί, αν ουσιαστικά η μόνωση δεν πετύχει, επιστρέφει ολόκληρο το ποσό πίσω στον πελάτη.

Ο «εξολοθρευτής της υγρασίας», ακολουθώντας την τακτική του «όλα η τίποτα», είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη δυσκολότερη κατάσταση μούχλας και υγρασίας εξαφανίζοντας την ή να επιστρέψει τα χρήματα πίσω στον προκάτοχο τους.  Μία υπόσχεση που αξίζει να δοκιμαστεί ακόμη και από τον πιο απαιτητικό πελάτη. Εξάλλου όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι, αν δεν γνώριζε στο μέγιστο τις αποδώσεις του, δεν θα ρίσκαρε… με επιστροφές.

INFO | Γ. Κύλλης 6946337063

Facebook

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ