1.2.2021 20:49

Φορέας Τουρισμού: Πρώτη δημόσια συζήτηση για το branding "Chios"

H πρώτη δημόσια συζήτηση που αποτελεί την Αφετηρία της διαδικασίας ανάδειξης της Χίου σε φιλόδοξο Τουριστικό Προορισμό μέσα από την μελέτη “CHIOS / Branding Προορισμού”, ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Όλοι οι Φορείς, ο Δήμος και η Περιφέρεια, οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι του Τουρισμού, συζήτησαν παραγωγικά για 4 σχεδόν ώρες, πάνω σε τρία βασικά θέματα:

- Τι κάνει τη Χίο μας μοναδική, όλο το χρόνο;

- Tι πρέπει να προβάλλουμε για να ποροσκαλέσουμε το διεθνή επισκέπτη;

- Πώς μπορεί να συμβάλει ο καθένας μας στο κοινό αυτο στόχο;

Η Συζήτηση διοργανώθηκε από το “Φορέα Τουρισμού Χίου”, σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου, και τον συντονισμό είχε ο κ. Δ. Μπρούσαλης, Σύμβουλος Branding και Eπικοινωνίας.

"Οι απόψεις, οι ιδέες και οι προτάσεις όλων μας, συνθέτουν ένα πολύ ανταγωνιστικό πλαίσιο Τουριστικής ανάπτυξης που δείχνει τον δρόμο για τις επόμενες κινήσεις μας και το μέλλον του νησιού μας.
Λειτουργώντας οργανωμένα , ομαδικά και με πνεύμα άμεσης συνεργασίας, συνδημιουργούμε σύμφωνα με τη διεθνή μεθοδολογία και τις αρχές του σύγχρονου Μarketing και του Branding, την Τουριστική μας Πρόταση που θα αναδείξει σε όλους, αυτό που όλοι εμείς γνωρίζουμε τόσο καλά: τις μεγάλες δυνατότητες του νησιού μας και ό,τι την κάνει τόσο ξεχωριστή",
αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φορέας Τουρισμού. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ