7.9.2020 16:50

Ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Χίου

Το Επιμελητήριο Χίου στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με τίτλο «Ενίσχυση των δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών της Περιφέρειας για δημιουργία και λειτουργία υποδομής παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις στους βασικούς κοινωνικούς και οικονομικούς τομείς» υπέβαλε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, πρόταση με τίτλο πράξης «Ολοκληρωμένες Ψηφιακές Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Χίου»

Η πρόταση συνολικού προϋπολογισμού 308.883€, αφορά την ανάπτυξη συστημάτων και υπηρεσιών ΤΠΕ που εντάσσονται στους παρακάτω άξονες: 

Άξονας 1: Αναβάθμιση της εσωτερικής Ψηφιακής Υποδομής σε λογισμικό και υλικό 

Άξονας 2: Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Επιχειρηματικό Κέντρο 

Άξονας 3: Παροχή Εξειδικευμένης Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και Συμβουλών 

Πιο συγκεκριμένα η πρόταση περιλαμβάνει τα παρακάτω υποσυστήματα και υπηρεσίες: 

- Αξιοποίηση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Επιμελητηρίου και αναβάθμιση της διαδικτυακής πύλης Portal έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις αλλά και να φιλοξενήσει τις υπηρεσίες που θα αναπτυχθούν. - Δημιουργία μηχανισμού επικοινωνίας και ενημέρωσης επιχειρήσεων όπου μέσω ψηφιακής πλατφόρμας θα αξιοποιούνται όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας (newsletter, email, SMS) και θα περιλαμβάνει τόσο μαζική όσο και στοχευμένη εξατομικευμένη ενημέρωση. - Πλήρης διαδικτυακή εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για τις συναλλαγές τους με το 

Επιμελητήριο μέσω ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης σε ένα σημείο (One Stop Shop). - Εξειδικευμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών Δημοσκοπήσεων και Ψηφοφορίας. 

- Αναβάθμιση εξοπλισμού και υποδομών απαραίτητων για την ομαλή και αποδοτική 

λειτουργία των υπηρεσιών. - Ολοκληρωμένο ψηφιακό επιχειρηματικό κέντρο. 

Το Τεχνικό Δελτίο Πράξης έχει λάβει προέγκριση από τη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ