3.2.2021 8:11

"Όχι" και από τον Φορέα Τουρισμού Χίου σε νέα δομή

Ο Ιδιωτικός Φορέας Τουρισμού Χίου, μετά τις πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης για δημιουργία δομής παραμονής  προσφύγων – μεταναστών στη θέση «Παχύ» στο Θόλος, αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τους Χιώτες πολίτες ότι παραμένει πιστός στις θέσεις του όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Η δημιουργία κάθε είδους δομής σε οποιοδήποτε σημείο του νησιού θα συνεχίσει να επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα όχι μόνο στον τομέα του τουρισμού αλλά σε όλο το φάσμα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του νησιού.

Ενώνουμε τη φωνή, μας με την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων και καταδικάζουμε την επιβολή μονομερών αποφάσεων. Εμμένουμε στην άποψη μας για το κλείσιμο της ΒΙΑΛ  και τη δημιουργία ενός κέντρου καταγραφής και ταυτοποίησης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται πρωτίστως για ένα θέμα μείζονος εθνικής σημασίας προσκαλούμε τους εμπλεκομένους φορείς για γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο που θα επιφέρει μια αποδεκτή και βιώσιμη για το νησί λύση.

Ελπίζουμε να εισακουστούμε και να αποφευχθούν ακρότητες  και σκηνές βίας που διαδραματίστηκαν τον προηγούμενο Φεβρουάριο και ευελπιστούμε ότι θα επικρατήσει η σύνεση και η λογική ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση που θα μας επιτρέψει να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ