10.4.2017 10:45

Μια χιώτικη ψαροταβέρνα στο Περιστέρι

Δυναμικά μπήκε στον απαιτητικό χώρο της αθηναϊκής εστίασης ο «Τραγανός Κάβουρας». Η ψαροταβέρνα του Αγιογαλούση Γιάννη Στεβή άνοιξε πριν από λίγους μήνες στο Μπουρνάζι (Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 78-80, Περιστέρι) και συνδυάζει την πειραματική κουζίνα και ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

«Στον μοντέρνο χώρο του Τραγανού Κάβουρα θα δοκιμάσετε άριστες και πάντα φρέσκες πρώτες ύλες, όπως ό,τι ψάρια φέρουν οι ψαράδες και βέβαια το hit του μαγαζιού που είναι ο κάβουρας σε όλες του τις εκδοχές: καβουροκεφτέδες, τραγανός κάβουρας σε σαλάτα, βασιλικά καβουροπόδαρα ψητά ή σε κρούστα μυρωδικών στο φούρνο, κ.ά.», περιγράφει το Olive Magazine σε αφιέρωμα του. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ