10.4.2017 10:45

Μια χιώτικη ψαροταβέρνα στο Περιστέρι

Δυναμικά μπήκε στον απαιτητικό χώρο της αθηναϊκής εστίασης ο «Τραγανός Κάβουρας». Η ψαροταβέρνα του Αγιογαλούση Γιάννη Στεβή άνοιξε πριν από λίγους μήνες στο Μπουρνάζι (Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 78-80, Περιστέρι) και συνδυάζει την πειραματική κουζίνα και ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

«Στον μοντέρνο χώρο του Τραγανού Κάβουρα θα δοκιμάσετε άριστες και πάντα φρέσκες πρώτες ύλες, όπως ό,τι ψάρια φέρουν οι ψαράδες και βέβαια το hit του μαγαζιού που είναι ο κάβουρας σε όλες του τις εκδοχές: καβουροκεφτέδες, τραγανός κάβουρας σε σαλάτα, βασιλικά καβουροπόδαρα ψητά ή σε κρούστα μυρωδικών στο φούρνο, κ.ά.», περιγράφει το Olive Magazine σε αφιέρωμα του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ