30.9.2021 14:20

Μέχρι τις 20/10 οι δηλώσεις των μελισσοκόμων για τις κατεχόμενες κυψέλες και τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Στήριξης

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Χίου ενημερώνει όλους τους Μελισσοκόμους που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Χίου (στα νησιά Χίο, Ψαρά και Οινούσσες) για τα εξής:

Α. Όλοι οι ενεργοί μελισσοκόμοι που είναι εγγεγραμμένοι στο σχετικό Μελισσοκομικό Μητρώο πρέπει να υποβάλλουν δήλωση κατεχομένων κυψελών για το έτος 2021 έως την 20η Οκτωβρίου 2021. Η δήλωση κατατίθεται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Χίου (Κων/νου Μονομάχου 37 «ΚΟΛΕΓΙΟ») Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής (αρμόδιος υπάλληλος κ. Λιαδής Κων/νος) ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση εδώ.

Β. Επίσης υπενθυμίζεται ότι όσοι μελισσοκόμοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Στήριξης των Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους, για την επιδότηση των κυψελών τους, θα πρέπει να υποβάλλουν έως την 20η Οκτωβρίου 2021, αίτηση ένταξης στην ψηφιακή εφαρμογή  που έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΑΑΤ, συμπληρώνοντας τις κατεχόμενες κυψέλες και τα υπόλοιπα απαραίτητα πεδία.

Μετά από συνεννόηση με το Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Χίου, τα μέλη του, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω του Συνεταιρισμού (Χαλκειός).

Για κάθε πληροφορία στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας 2271353326 κ. Λιαδής Κων/νος.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ