21.11.2023 14:14

Με στάση εργασίας απαντούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο – Βίντεο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30 της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία και παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ. Χίου

Τη φωνή τους με τους χιλιάδες συναδέλφους τους σε όλη την Ελλάδα ενώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Χίου, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο μέσα από μία οριζόντια πολιτική επιχειρεί να ελέγξει τη φοροδιαφυγή, βάζοντας όμως στο στόχαστρο τις μεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τους επαγγελματίες που αγωνίζονται καθημερινά για να καλύψουν τις βασικές τους υποχρεώσεις.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χίου Βικτωρία Αμπαζή, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με όλους τους θιγόμενους κλάδους, όπως οι δικηγόροι, οι λογιστές, οι έμποροι κ.α. αποφασίστηκε η πραγματοποίηση στάσης εργασίας την Τετάρτη 22/11 από τις 12:30 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της πόλης της Χίου καθώς και παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ. Χίου.

«Είναι ένα φορολογικό νομοσχέδιο που χαντακώνει όλους τους αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίους. Είναι ένα άδικο νομοσχέδιο που δεν αγγίζει τις μεγάλες εταιρείες. Είναι στόχος να αφανιστούν οι μικρές επιχειρήσεις», ανέφερε η κα. Αμπαζή.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ