26.5.2018 11:00

Ξεπέρασε τα θαλάσσια σύνορα του νησιού η «Chandris Rent a Car»

• Μια τοπική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων ανταγωνίζεται τις υπηρεσίες των αλυσίδων με προσήλωση στην εξέλιξη και σεβασμό στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Στον κανόνα της έντονης εσωστρέφειας η εταιρεία ενοικιαζομένων οχημάτων «Chandris Rent a car» έρχεται ως η εξαίρεση. Η πρόσφατη επέκταση της με νέο κατάστημα στον Πειραιά σηματοδοτεί πρωταρχικά την επιθυμία της να εξυπηρετήσει το πελατολόγιο της και εκτός Χίου, στην πρωτεύουσα, και στη συνέχεια την παροχή νέων υπηρεσιών παντού!  Σε λιμάνια, αεροδρόμια, προσωπικές κατοικίες, ξενοδοχεία. Ακόμη  προσφέρει τη δυνατότητα  στον πελάτη  να νοικιάσει το όχημα του στη Χίο και να το παραδώσει στην Αθήνα (ή το αντίστροφο).

«Παρών» όλο το 24ωρο

Ποιος είπε ότι 24 ώρες το 24ωρο έχουν το τηλέφωνό τους διαθέσιμο μόνο οι γιατροί; Όσοι γνωρίζουν από σωστό επαγγελματισμό και πρωταρχικό τους μέλημα είναι η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη, κοιμούνται και ξυπνούν με την προέκταση του χεριού μας πια, το κινητό.

Με τον «στόλο» της να αποτελείται από μεγάλο αριθμό οχημάτων και στα δύο καταστήματα, η «ChandrisRentacar» είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, καθώς τόσο το προσωπικό τηλέφωνο του Κώστα Χανδρή, όσο και των γραφείων σε Χίο και Αθήνα είναι διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Στον ανταγωνισμό επί ίσοις όροις

Το κατάστημα της «Chandris Rent a car» στον Πειραιά τη φέρνει πια με δυνατότητες να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις τις μεγάλες αλυσίδες του κλάδου. Κι αν δεχτούμε ότι οι εποχές το καλούν να στηρίζονται οι τοπικές προσπάθειες, η «Chandris Rent a car» τείνει χείρα δοκιμής του αξιόπιστου των υπηρεσιών της, με σύγχρονο στόλο οχημάτων,  στην πολυπληθή παροικία Χιωτών της Αθήνας, διαβεβαιώνοντας ότι αποκτούν στην πρωτεύουσα έναν συνεργάτη με την ευαισθησία να εξυπηρετήσει με όλες του τις δυνάμεις όσους συνεχίζουν να αισθάνονται Χιώτες και εκτός ορίων του νησιού.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ