23.7.2014 12:43

Κι άλλο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για νέους επιχειρηματίες

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα με διακριτικό τίτλο «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία», για 900 νέες θέσεις νέων επιχειρηματιών από άνεργους νέους ηλικίας έως 35 ετών.

Επιλέξιμοι για να ενταχθούν είναι:

-         Άνεργοι νέοι ηλικίας 18 έως 35 ετών, που έκαναν έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας μετά την 16/12/2013 ή προτίθενται να κάνουν έναρξη δραστηριότητας στο άμεσο μέλλον. Η δραστηριότητα τους πρέπει να είναι σύμφωνη με τους όρους της Πρόσκλησης του προγράμματος.

-         Όσοι διέθεταν μέχρι την ημερομηνία έναρξης ή διαθέτουν σήμερα κάρτα ανεργίας σε ισχύ και  έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει σεμινάριο επιχειρηματικότητας σε Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ.

-         Επιλέξιμοι είναι και άνεργοι νέοι μέλη εταιρειών (εκτός από τις Ανώνυμες), στις οποίες ο επιλέξιμος άνεργος νέος διαθέτει μερίδιο μεγαλύτερο του 51 %.

Οι υποβολές των αιτήσεων γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 21 Αυγούστου 2014 (εκτός αν καλυφθεί ο αριθμός των νέων θέσεων νωρίτερα, οπότε θα διακοπεί η υποβολή των αιτήσεων).

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ