28.2.2024 17:31

Καθημερινή σύνδεση με Αθήνα με 5 πτήσεις ημερησίως το καλοκαίρι (video)

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με τη δέσμευση ότι από τη θερινή περίοδο το νησί μας θα εξυπηρετείται καθημερινά από 5 πτήσεις της Aegean, πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή της Aegean  Πάρη Επιτροπάκη με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπους τουριστικών φορέων και συλλόγων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε το θέμα της  αύξησης του αριθμού των πτήσεων την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει λόγω Πάσχα και ο κ. Επιτροπάκης είπε ότι θα εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο.

Παράλληλα ο κ. Επιτροπάκης επισήμανε ότι από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο θα υπάρχει τέσσερις φορές την εβδομάδα σύνδεση  με τη Θεσσαλονίκη.

Ταυτόχρονα προτάθηκε στον Περιφερειακό Διευθυντή της Aegean  τον Μάιο , Ιούνιο και Οκτώβριο  να γίνει προωθητική ενέργεια από την εταιρεία για προσφορά εισιτηρίων 2+2.

Τέλος συμφωνήθηκε  να πραγματοποιηθεί στο προσεχές διάστημα  μία συνάντηση με την Destination Manager Της AEGEAN κα Πολίτου

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ