22.12.2021 7:15

Κασσουδάκης – Κλειδώθηκαν οι λογαριασμοί της εταιρείας λόγω οφειλών στο Δημόσιο

Απλήρωτοι οι 230 εργαζόμενοι της μεταφορικής

Στον «αέρα» παραμένουν παραμονές των Χριστουγέννων οι 230 υπάλληλοι της μεταφορικής εταιρείας «Αφοί Κασσουδάκη Α.Ε.», μετά το κλείδωμα των λογαριασμών της εταιρείας λόγω χρεών προς το δημόσιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι 230 υπάλληλοι της εταιρείας να παραμείνουν απλήρωτοι, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτή η ρύθμιση των χρεών της.

Στη συγκεκριμένη εξέλιξη αναφέρεται μέσα από ανακοίνωσή του το Σωματείο Επαγγελματικών Οδηγών της Χίου, που επισημαίνει:

Η Διοίκηση του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Χίου, μετά τις εξελίξεις που συνέβησον στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΣΣΟΥΔΑΚΗ Α Ε με το κλείδωμα του λογαριασμού της από την ΑΑΔΕ λόγω οφειλών προς το δημόσιο και την στάση πληρωμών σε 230 υπαλλήλους και τις οικογένειές τους, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε την στήριξη των εργαζομένων στο νησί μας.

Από την πρώτη στιγμή το σωματείο μας βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων που μαζί με τη διοίκηση της εταιρείας έκαναν προσπάθεια για την ρύθμιση των χρεών προς την ΑΑΔΕ ούτως ώστε να γίνουν οι πληρωμές των εργαζομένων αλλά μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατό. Από κοινού το σωματείο και το Ε Κ Χίου θα στηρίζουν κάθε προσπάθεια καταβολής των δεδουλευμένων. Τέλος, θεωρούμε σκληρή και αδικαιολόγητη την στάση του Δημοσίου απέναντι στην επιχείρηση ΑΦΟί ΚΑΣΣΟΥΔΑΚΗ Α Ε που δε δίνει την δυνατότητα επιβίωσης και ρύθμισης των χρεών της και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ