Οικονομία

1/3/18 12:15

τελ. ενημ.: 1/3/18 12:20

Κανείς δεν προχώρησε… παραμένοντας στάσιμος

ΟΤΑΝ Η ΣΑΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Η ΧΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ…

Στο Βελιγράδι και συγκεκριμένα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΤFA βρέθηκαν Χιώτες επαγγελματίες τουρισμού, στο πλαίσιο της προσπάθειας που ξεκίνησε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου το 2017, για την προσέγγιση τουριστικών αγορών σε Βαλκάνια και Ανατολική Ευρώπη. Η συμμετοχή της Περιφέρειας έγινε στο ελληνικό περίπτερο της έκθεση, παραχωρημένο από τον ΕΟΤ, ενώ μαζί με τους Χιώτες επιχειρηματίες συνυπήρξαν εκπροσωπήσεις επαγγελματιών από τη Σάμο, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Ν. Κατρακάζος.

Για τους Σέρβους τουρίστες η Ελλάδα γενικότερα αποτελεί αγαπημένο προορισμό και η προοπτική επένδυσης στη συγκεκριμένη αγορά είναι ελπιδοφόρα, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Η Σάμος ωστόσο, αποτελεί κορυφαίο προορισμό για του Σέρβους, μιας και υπάρχει απευθείας αεροπορική σύνδεση του νησιού με το Βελιγράδι. Σημαντικό γεγονός αποτέλεσε η επιθυμία των Σέρβων για συνδυασμό διακοπών σε περισσότερους από έναν ελληνικούς προορισμούς.

Μήπως θα πρέπει να υπάρξει επαναπροσέγγιση του ζητήματος «charter» από την πλευρά μας και να ακούσουμε τα αιτήματα των πελατών; Γιατί με 1.5 πτήση την εβδομάδα, κανείς δεν πήγε… μπροστά.

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης