5.5.2020 14:52

Και επίσημα στον Φορέα Τουρισμού Χίου ο Όμιλος Τσάκου

Στον αγώνα της τουριστικής επανεκκίνησης του νησιού, συστρατεύεται ο Όμιλος Τσάκου έπειτα από σειρά επαφών της διοίκησής του με τον πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού Αυγουστή Νεαμονίτη.

Μετά την απόκτηση τόσο της Μαρίνας Χίου όσο και του «Ξενία» στην περιοχή της Μπέλα Βίστα, ο όμιλος Τσάκου θεώρησε αυτονόητη την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προς την κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης της Χίου, ανέφεραν στελέχη του Ομίλου στον «π».

Για μία σημαντική εξέλιξη που δίνει νέα ώθηση και προοπτική στην ήδη δυναμική πορεία που διαγράφει ο Φορέας Τουρισμού, έκανε λόγο ο πρόεδρός του Αυγουστής Νεαμονιτής.

«Πρόκειται για το επιστέγασμα των συνομιλιών μεταξύ του Φορέα Τουρισμού και του Ομίλου Τσάκου. Δεν μπορεί παρά μία τέτοια εξέλιξη να μας γεμίζει όλους με αισιοδοξία. Μέσα στην άσχημη εικόνα των ημερών, η είδηση ότι ο Όμιλος που βρίσκεται πίσω από δύο εξαιρετικής αλλά και συμβολικής σημασίας πρότζεκτ που αφορούν τον τουρισμό στο νησί, δεν μπορεί παρά να μας προκαλεί ικανοποίηση και σιγουριά για την κοινή προσπάθεια όλων των παραγωγικών δυνάμεων της Χίου που ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο», ανέφερε ο Αυγουστής Νεαμονίτης στον «π».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ