Οικονομία

10/2/18 19:23

τελ. ενημ.: 12/2/18 9:28

Ισχυρή συνεργασία για Ε.Μ.Χ. σε Κορέα και Κίνα

• ΤΡΙΕΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με την εταιρεία Emerson Pacific.

Έπεσαν οι υπογραφές για την αποκλειστική συνεργασία της Emerson Pacific με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών, εταιρεία με έδρα την Κορέα, που ασχολείται κυρίως με  δραστηριότητες αναψυχής , για την παροχή μαστίχας στην Κορέα και την Κίνα.

Την τριετή συμφωνία ανάμεσα σε Emerson και Ένωση, με την οποία παρέχονται αποκλειστικά δικαιώματα μάρκετινγκ στη μαστίχα  ρητίνη, σκόνη και ελαίου σε κατασκευαστές καλλυντικών στην Κορέα και την Κίνα, υπέγραψε εκ μέρους της Ένωσης ο  Ηλ. Σμυρνιούδης.

Μέλημα της Emerson Pacific είναι να εισαχθεί στον χώρο των καλλυντικών με προϊόντα που θα έχουν ως βάση τους την ρητίνη του μαστιχόδεντρου, αφού η εταιρία υποστηρίζει ακράδαντα τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της μαστίχας. Βασισμένη σε μελέτες γνωρίζει ότι η μαστίχα βοηθάει  στην καταστολή του ερεθισμού δέρματος, στη βελτίωση των ρυτίδων προσώπου, στην ακμή και φυσικά ότι αποτελεί ένα  μοναδικό  προϊόν που  «ανθίζει» μονάχα στα νότια της Χίου.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών μεταξύ Κορέας και Ε.Ε., η μαστίχα καταχωρείται ως προϊόν με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ) στην Κορέα.

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα ξεκινήσει αρχικά την προσφορά στην Κορέα και θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κίνα σταδιακά, αναπτύσσοντας δικά της προϊόντα με βάση μαστίχα στον τομέα της στοματικής υγιεινής, των τροφίμων και των φαρμάκων εκτός από τα καλλυντικά.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση