22.5.2017 10:32

Ημερίδα για την απασχόληση στο Βόρειο Αιγαίο από το Ε.Κ. Χίου

Ημερίδα με θέμα «Ελληνική οικονομία και απασχόληση και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου», διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Χίου και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 24 Μαίου στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομηρείου.

Εισηγητές θα είναι ο Γιώργος Αργείτης επιστημονικός Διευθυντής του ΙΝΕ/ ΓΣΕΕ και αναπληρωτής καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Μανώλης Χριστοφάκης αναπληρωτής καθηγητής Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης και πολιτικής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

  18:00 - 18:30: Προσέλευση 

 18:30: Έναρξη

 18:35: Χαιρετισμοί

 Εισηγήσεις:

 19:00: «Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας», Γ.Αργείτης, Επιστημονικός Διευθυντής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 19:25: «Οι περιφερειακές ανισότητες και η κλαδική εξειδίκευση στην Ελλάδα υπό την επίδραση της κρίσης: Η θέση της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του νομού Χίου», Χριστοφάκης Εμμανουήλ, Αναπληρωτής Καθηγητής Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης και Πολιτικής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 19:50: Παρεμβάσεις – Τοποθετήσεις εκπροσώπων τοπικών φορέων

20:15: Ανοιχτή Συζήτηση – Κλείσιμο Ημερίδας

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ