8.4.2017 10:38

Η Χίος την ανέδειξε, τη Μυτιλήνη βοηθάει

Η ASTRA AIRLINES ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟ

Στην καταλυτική βοήθεια της Χίου και των παραγόντων της οφείλει η Astra Airlines την ενδυνάμωση της στα πρώτα της βήματα. Στηρίχθηκε από το νησί, ακόμα και πολιτικά όταν σαν αεροπορική εταιρεία ήταν άγνωστη μεταξύ αγνώστων.

Τώρα η Astra συνδέει με charter τη Γερμανία με τη γειτονική Λέσβο, καλύπτοντας το κενό που άφησε η Air Berlin, η οποία στις αρχές του χειμώνα ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τις γραμμές της Μυτιλήνης. Το δρομολόγιο ξεκινά από τις 3 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί 30 Σεπτεμβρίου. Θα συνδέει το Μόναχο απευθείας με τη Μυτιλήνη, μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη.

«Χρειάστηκε να γίνουν επαφές με την εταιρεία και γενικότερα να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια από πολλούς φορείς μεταξύ άλλων το Σύλλογο Τουριστικών Πρακτόρων και το Επιμελητήριο Λέσβου, που δούλεψαν προς αυτή την κατεύθυνση. Η εταιρεία ASTRA είναι μια εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, που άκουσε τα επιχειρήματά μας και δέχθηκε να μας στηρίξει», ανέφερε ο  πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, Π. Χατζηκυριάκος.

Υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τη δική μας αδράνεια;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ