22.8.2017 14:06

Γοητεύει το Βουνάκι το «Χιώτικο τυρί του τσοπάνη»

Μια αμιγώς οικογενειακή κτηνοτροφική επιχείρηση επεκτάθηκε και στη μεταποίηση. Σταθεροποιημένη εδώ και ένα χρόνο στην τοπική αγορά η τυροκομική μονάδα Γεωργούλη στον Αγρελωπό της Λαγκάδας επεκτείνει διαρκώς τα προϊόντα της και ήδη φημίζεται για το εξαιρετικής ποιότητα γραβιεράκι και το τυρί λαδιού που παράγει.

Από τη Δευτέρα προσκαλεί τους περαστικούς από την πλατεία Βουνακίου να δοκιμάσουν τις γεύσεις της, να διατυπώσουν τη γνώμη τους και, γιατί όχι, να προμηθευτούν τυριά της αρεσκείας τους απευθείας από τον παραγωγό.

Η έκθεση σε περίπτερο έναντι του δημαρχείου θα συνεχιστεί μέχρι το προσεχές Σάββατο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ