29.1.2024 17:20

Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο REVOIL 2024

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 υλοποιήθηκε με επιτυχία το Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο της REVOIL με την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων στον χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon στον Άλιμο Αττικής.
Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κος Ευάγγελος Ρούσσος υποδέχθηκε τα στελέχη της εταιρίας τονίζοντας στην ομιλία του τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εργαζόμενοι στην επιτυχία της εταιρείας.
Παράλληλα ο κ. Ρούσσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αφοσίωσή που επέδειξαν και τους παρακίνησε να επικεντρωθούν στους στόχους που έχουν τεθεί για το έτος 2024, με ομαδικό πνεύμα και προσήλωση στο αποτέλεσμα.
Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου με εισηγητή τον εμπορικό Διευθυντή της Εταιρείας κ. Ιωάννη Θεοτοκά και  τη συμμετοχή στελεχών από όλα τα τμήματα της εταιρίας παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

  • Απολογισμός 2023
  • Στρατηγικές κατευθύνσεις 2024
  • Εμπορική Πολιτική, στόχοι και προγράμματα 2024

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε επίσης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρείας παρουσία του Προέδρου της κ. Ευάγγελου Ρούσσου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

Tags: Revoil

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ