23.2.2016 10:36

Το Επιμελητήριο πάει Κορδελιό

Τη δυνατότητα συμμετοχής του Επιμελητηρίου Χίου στην έκθεση Expo Aegean που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Απριλίου στο Κορδελιό της Σμύρνης, διερευνά του Επιμελητήριο Χίου που γι’ αυτό το λόγο καλεί τα μέλη του να ενημερώσουν εγγράφως έως τις 26 Φεβρουαρίου σχετικά με την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο Εκθεσιακό του περίπτερο στην Expo Aegean, ώστε να οργανωθεί αποτελεσματικά η παρουσία τους στη συγκεκριμένη Έκθεση.

Το κόστος ενοικίασης του Εκθεσιακού περιπτέρου θα καλυφθεί από το Επιμελητήριο Χίου. Η Expo Aegean είναι Εμπορική – Τουριστική έκθεση στην Σμύρνη (Karsiyaka) , η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Απριλίου 2016. Σκοπός της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων προϊόντων και υπηρεσιών σε μια περιοχή πυκνοκατοικημένη με πολύ υψηλά εισοδηματικά κριτήρια.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν όλων των ειδών επιχειρήσεις παραγωγής εμπορίου και μεταποίησης , βιοτεχνίες, συνεταιρισμοί, ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, επιμελητήρια, ΟΤΑ απ’ όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ