12.10.2021 16:24

Έως τέλη Οκτωβρίου η επανένταξη στις 100-120 δόσεις

Τελευταία ευκαιρία για να επανενταχθούν στις ρυθμίσεις των 100-120 δόσεων έχουν οι οφειλέτες του Δημοσίου, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Βουλή. Συγκεκριμένα οι οφειλέτες μπορούν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου να υποβάλουν τη σχετική αίτηση στην πλατφόρμα myBusinessSupport και να πληρώσουν ταυτόχρονα τη δόση του Αυγούστου, του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι δικαίωμα επανένταξης έχουν όσοι είχαν πληγεί από την υγειονομική κρίση και δεν κατάφεραν την περίοδο από 1η Μαρτίου 2020 έως και 31 Ιουλίου 2021 να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ποιοι μπορούν να επανενταχθούν:

1. Φυσικά πρόσωπα επιτηδευματίες, νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες που επλήγησαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 και έχουν πληττόμενο κύριο ΚΑΔ δραστηριότητας.

2. Φυσικά πρόσωπα μη επιτηδευματίες που η σύμβαση εργασίας τους ανεστάλη για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα από 1η Μαρτίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2021 λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

3. Φυσικά πρόσωπα μη επιτηδευματίες που έλαβαν αποζημίωση ειδικού σκοπού με μονομερή δήλωση για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα από 1η Μαρτίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2021.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ