7.9.2020 9:59

Ενίσχυση για τους μελισσοκόμους από την Π.Ε. Χίου

 Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & κτηνιατρικής της Π.Ε. Χίου ενημερώνει τους μελισσοκόμους που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Χίου ότι:

Στα πλαίσια του προγράμματος στήριξης των μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους στον Τομέα της μελισσοκομίας για το έτος 2020 προβλέπεται ενίσχυση έως 12€ ανά κατεχόμενη παραγωγική κυψέλη. Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι θεωρημένου μελισσοκομικού βιβλιαρίου που έχουν έδρα στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους και τα μελισσοσμήνη τους είναι μονίμως εγκατεστημένα σε αυτά, σύμφωνα με βεβαίωση τοπικού συλλογικού οργάνου του τομέα της μελισσοκομίας, παράγουν δε και εμπορεύονται τουλάχιστον 5 χιλιόγραμμα μέλι ανά κατεχόμενη κυψέλη.

Για την λήψη της ενίσχυσης οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα έως 20 Οκτωβρίου 2020, συμπληρώνοντας σχετικό υπόδειγμα συνοδευόμενο από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Για το έτος 2020 οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Χίου στην οδό Κων/νου Μονομάχου 37. Λόγω των μέτρων για τον COVID-19 απαιτείται προγενέστερη τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπηρεσία. Αρμόδιος υπάλληλος και για παροχή πληροφοριών Κων/νος Λιαδής τηλ: 2271353326.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ