17.3.2015 10:24

Εκκρεμεί ακόμα η καταβολή επιδόματος θέρμανσης - Σακελλαρίδης: Ό,τι προβλήματα υπάρχουν θα λυθούν

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι έχουν να λάβουν χρήματα από τις 9 Ιανουαρίου, ενώ τα χρήματα έπρεπε να μπουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από τις 5 Μαρτίου

Ό,τι προβλήματα υπάρχουν θα επιλυθούν, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχετικά με την καθυστέρηση της καταβολής του επιδόματος θέρμανσης σε ορισμένους δικαιούχους.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι έχει λάβει γνώση του θέματος από τον κ. Μάρδα και ότι «η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης γίνεται σταδιακά», διαβεβαιώνοντας ότι «ο αρμόδιος υπουργός το γνωρίζει το θέμα και προσπαθεί να το επιλύσει. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει λήξει το θέμα».

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι έχουν να λάβουν χρήματα από τις 9 Ιανουαρίου, ενώ τα χρήματα έπρεπε να μπουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από τις 5 Μαρτίου. Μάλιστα, επίκειται και δεύτερη πληρωμή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ