18.8.2014 13:02

Δημόσιο-Έξοδος με 18 χρόνια

Ευνοϊκές προϋποθέσεις για έξοδο από το Δημόσιο, των υπαλλήλων 50 έως 55 ετών με 18 χρόνια υπηρεσίας και 7 χρόνια μπόνους από πλασματικά έτη μπορούν να αξιοποιήσουν 650.000 δημόσιοι υπάλληλοι.

Στον οδηγό για σύνταξη από το Δημόσιο που δημοσιεύει σήμερα το «Ασφάλιση & Συντάξεις» αποκαλύπτονται όλα τα μυστικά για τους τρόπους με τους οποίους χιλιάδες εργαζόμενοι στο Δημόσιο μπορούν να θεμελιώσουν τις συνταξιοδοτικές προϋποθέσεις και να κατοχυρώσουν τη σύνταξή τους, με τα χαμηλά όρια ηλικίας που ισχύουν σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα.

Κλειδί για τη σύνταξη είναι η 25ετία για όλες τις κατηγορίες υπαλλήλων, είτε διορίστηκαν πριν από το 1983 είτε μετά. Και αυτό γιατί στα 25 έτη ο δημόσιος υπάλληλος θεμελιώνει συνταξιοδοτικό δικαίωμα είτε για μειωμένη είτε για σύνταξη με τις προϋποθέσεις που ισχύουν κατά το έτος που συμπληρώνει η 25ετία.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα από τον Ελεύθερο Τύπο:

 

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ