26.10.2015 17:09

Δεκαήμερο εκπτώσεων στην αγορά

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ

Την ύστατη ελπίδα τους ότι θα κινηθεί λίγο η αγορά, εξαντλούν τα καταστήματα στο δεκαήμερο εκπτώσεων που ξεκινά από την 1η Νοεμβρίου.

Το δεκαήμερο εκπτώσεων ισχύει σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της Ελλάδας από 1 έως 10 Νοεμβρίου, και στη συγκεκριμένη απόφαση περιλαμβάνεται και η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή  1η του μήνα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου για ακόμη μια φορά καλεί τα μέλη του να μην ανοίξουν τις Κυριακές αν και θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι κάποιοι επαγγελματίες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τους,  την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων.

«Δεν έχουμε πάρει σχετική απόφαση ως εμπορικός σύλλογος. Είναι δεδομένη η στάση μας, προτρέπουμε τα μέλη μας να μην ανοίξουν. Από κει και πέρα όποιος θέλει να ανοίξει την Κυριακή, σύμφωνα με τον νόμο μπορεί να ανοίξει» δήλωσε στον «π» ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Χίου, Μ. Κριμιζής.

Να σημειωθεί πως ήδη από τη Δευτέρα εφαρμόζεται το χειμερινή ωράριο στη λειτουργία των καταστημάτων με τα απογεύματα της Τρίτης και της Παρασκευή να ανοίγουν στις 17.30 και να κλείνουν στις 20.30.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ