19.10.2018 15:13

Βίτσας για Χίο τράβηξε, πήγε, Σαντορινιός για Μυτιλήνη

Η κατάσταση στο hotspot της Μόριας, κατά παγκόσμια παραδοχή, είναι πολύ χειρότερη από εκείνη που επικρατεί στη Χίο, ωστόσο αυτό δεν πτοεί τους γείτονες μας, οι οποίοι μάχονται καθημερινά για την ομαλή συνέχιση της καθημερινότητας τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου θα βρεθεί στη Λέσβο ο αναπληρωτής υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ν. Σαντορινιός, αφού αποδέχτηκε την πρόσκληση του τοπικού Επιμελητηρίου στην εκδήλωση που πραγματοποιεί για την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου, επιχειρηματιών και κατοίκων του νησιού.

Στη Χίο εξακολουθούμε να είμαστε προσκολλημένοι στο μεταναστευτικό, έχοντας αφήσει τα γεγονότα να τρέχουν ανενόχλητα και παραθέτουμε όλα τα δεινά που μας συμβαίνουν στο πρωτόγνωρο μεταναστευτικό κύμα. Βίτσα εμείς; Σαντορινιό αυτοί και 30 πτήσεις charter…

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ