Οικονομία

11/5/20 15:16

τελ. ενημ.: 11/5/20 15:16

ΒΙΝΤΕΟ- Ολική επαναφορά με μάσκες, γάντια και αντισηπτικά

Αυξημένη κίνηση στο κέντρο της πόλης την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του συνόλου των εμπορικών καταστημάτων μετά το 2μηνο λουκέτο

Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε το πρωί της Δευτέρας τόσο στους δρόμους της πόλης όσο και στο εμπορικό κέντρο, καθώς σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του συνόλου των εμπορικών καταστημάτων  μετά από το λουκέτο των 2 μηνών λόγω κορωνοϊού.

Με αντισηπτικά, μάσκες και γάντια υποδέχτηκαν οι καταστηματάρχες τους πελάτες στις εισόδους των καταστημάτων, σε πολλά εκ των οποίων εξαιτίας του περιορισμού της ταυτόχρονης φυσικής παρουσίας ανθρώπων σχηματίστηκαν ουρές.

Από την πλευρά των καταστηματαρχών πάντως δεν έλλειψε ο προβληματισμός για την επόμενη ημέρα, κυρίως για το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις και οι οφειλές που είναι σε αναστολή πληρωμής σύντομα θα είναι αδύνατο να πληρωθούν.

Από την άλλη το καταναλωτικό κοινό μετά από καιρό, βρήκε την λειτουργία των καταστημάτων ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να βγει έξω από το σπίτι αν και σε επίπεδο αγορών τα πράγματα ήταν συγκρατημένα και μόνο για τα απαραίτητα επί του παρόντος.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση