7.4.2017 16:47

ΒΙΝΤΕΟ- «Όχι» στην μεταφορά των παραγωγών στον Δημοτικό Κήπο

Αποφασισμένοι να έρθουν σε σύγκρουση με τη δημοτική αρχή Βουρνού σε περίπτωση που επιχειρηθεί η μεταφορά του θεσμού της «ημέρας του παραγωγού» από την περιοχή του Καστρομηνά στον Δημοτικό Κήπο εμφανίζονται οι οπωροπώλες του κέντρου.

Εκφράζοντας ανοιχτά την δυσπιστία τους απέναντι στις δηλώσεις δημάρχου και αντιδημαρχών ότι ο θεσμός θα περιφρουρηθεί ώστε να μην πωλούνται προϊόντα που δεν παράγονται στη Χίο, δηλώνουν έτοιμοι να προασπίσουν τα συμφέροντά τους με κάθε νόμιμο μέσο. «Όποιος έχει κατάστημα μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει αθέμιτος ανταγωνισμός. Παρά τις υποσχέσεις, υπάρχουν παραγωγοί που πουλάνε προϊόντα όπως μπανάνες ή φράουλες, χωρίς να ελέγχονται από κανέναν. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όσοι πουλάνε διάφορα προϊόντα μπροστά από το Δημαρχείο ή στο Εργατικό Κέντρο ενώ από το νόμο απαγορεύεται και κανείς δεν τους κάνει τίποτα», δήλωσε στον «π» ο Ανδρέας Τσουρής.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ