1.4.2020 16:19

ΒΙΝΤΕΟ- Εξελίξεις για μαρίνα και «Ξενία Χίου» μετά το Πάσχα

«Η αγάπη των Ιδρυτών του Ομίλου Τσάκου για τη Χίο δεν επηρεάζεται από καμία πανδημία»

Σημαντικές εξελίξεις αμέσως μετά το Πάσχα, για δύο σημαντικά έργα, αυτό της μαρίνας στο Καστέλο και της αξιοποίησης του «Ξενία» Χίου προανήγγειλε μέσω του politischios.gr, ο Γενικός Διευθυντής του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Μιχάλης Μπελέγρης.

Σε ερώτηση του «π» για το αν οι γενικότερες εξελίξεις έχουν επηρεάσει τις προγραμματιζόμενες επενδύσεις του Ομίλου, ο ίδιος σημείωσε:

«Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως όλη αυτή την περίοδο προκειμένου να ολοκληρώσουμε τις μελέτες τόσο για το «Ξενία» όσο  και για τη μαρίνα και είμαστε έτοιμοι λίγο μετά το Πάσχα να υποβάλλουμε τον φάκελο μελετών του Ξενία στην Εφορία Νεοτέρων Μνημείων στη Μυτιλήνη για να εγκριθεί η αρχιτεκτονική μελέτη και παράλληλα αρχές Ιουνίου θα κατατεθεί ο πλήρης φάκελος της Μαρίνας στο Υπ. Τουρισμού για να εγκριθεί η χωροθέτησή του», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η αγάπη των ιδρυτών του Ομίλου για τη Χίο και τους Χιώτες δεν επηρεάζεται από καμία πανδημία.

Τέλος αναφερόμενος στο Ναυτικό Λύκειο  «TEENS», σημείωσε ότι αυτό έχει αξιοποιήσει πλήρως όλες τις επιλογές που δίνει η τεχνολογία προκειμένου τα μαθήματα να συνεχιστούν και οι μαθητές να είναι πλήρως προετοιμασμένοι ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ