24.4.2017 9:17

"Απόβαση" Τούρκων τουριστικών πρακτόρων στη Χίο

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Χίο και να έρθουν σε επαφή με τοπικούς επιχειρηματίες είχαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 19 τουριστικοί πράκτορες από την Τουρκία που μαζί με δύο δημοσιογράφους και μία διερμηνέα αποτέλεσαν την αποστολή της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Τουρκίας (Tursab) που βρέθηκαν στο νησί μας έπειτα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Χίου και του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων του νησιού.

Η τουρκική αποστολή επισκέφθηκε το Μουσείο Μαστίχας καθώς και τα Καστροχώρια της νότιας Χίου, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του νησιού.

Η επίσκεψή τους ολοκληρώθηκε με be to be συναντήσεις που είχαν οι Τούρκοι πράκτορες με τοπικούς επιχειρηματίες το πρωί της Κυριακής στο Επιμελητήριο Χίου.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι στην αποστολή υπήρχαν και νέοι τουριστικοί πράκτορες, επιβεβαιώνοντας ότι η Χίος αποτελεί βασικό προορισμό για τους γείτονες», ανέφερε στον «π» ο Δ. Κυτριλάκης.

Η συνέχεια θα δοθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα βρεθούν στη Χίο εκπρόσωποι από το επιμελητήριο της Μανίσα. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ