18.6.2019 10:50

«Ανοχή τέλος» λένε οι τουριστικοί επιχειρηματίες

«Η υποτιθέμενη τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει αλλά πολλές περιοχές είναι παρατημένες στην τύχη τους», λένε οι επιχειρηματίες Καρφά, Αγίας Ερμιόνης και Μέγα Λιμνιώνα

Φωνή αγανάκτησης απέναντι στον παραλογισμό του Δήμου Χίου που επιμένει ακόμη και στην έναρξη της τουριστικής περιόδου να μην προχωρά στα αναγκαία έργα στις παραλίες του νησιού, υψώνουν μέσα από ανακοίνωσή τους οι επιχειρηματίες του Καρφά, της Αγίας Ερμιόνης και του Μέγα Λιμνιώνα.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Οι εκλογές τέλειωσαν.

Η υποτιθέμενη τουριστική περίοδος για το νησί έχει ξεκινήσει αλλά περιοχές του νησιού και ειδικότερα περιοχές  που θεωρούνται τουριστικές είναι παρατημένες στην τύχη τους. Λείπουν μέχρι και τα στοιχειώδη  (Καθαρισμός , αλλαξιέρες, διάδρομοι παραλιών, ντουζιέρες  κλπ).

Η τελευταία μαζική άφιξη τουριστών , βρήκε το νησί μας πάλι απροετοίμαστο. 

Σε μία ακόμα δύσκολη τουριστική χρονιά κάποιοι συνεχίζουν να προσπαθούν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις και τα καταλύματα τους ανοικτά, έχοντας ως μέλημα την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς ντόπιους και επισκέπτες.

Το λογικό θα ήταν η εκάστοτε δημοτική αρχή να λειτουργεί υποβοηθητικά προς τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιβιώσουν και όχι να τους δίνει την χαριστική βολή.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που βελτιώνει την εικόνα και το όποιο τουριστικό μας προϊόν, αλλά και απέναντι σε καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει τις γνωστές παθογένειες. 

Δηλώνουμε προς όλους  τους αιρετούς (Δημοτικούς, Περιφερειακούς, Βουλευτές) : Ανοχή, τέλος.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ