15.3.2019 7:56

Ανοιχτό μέτωπο Ξενοδόχων- Επιμελητηρίου για τον φορέα τουρισμού

«Δεν μπορεί οι εκλογές να επηρεάζουν τη δημιουργία ενός φορέα που είναι απαίτηση όλων των επιχειρηματιών», διαμηνύει το Επιμελητήριο

Στα χαρακώματα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες Ξενοδόχοι και Επιμελητήριο Χίου με αφορμή την πρόθεση του Συλλόγου Ξενοδόχων του νησιού να μεταθέσουν το ζήτημα της συμμετοχής τους στον υπό σύσταση φορέα Τουρισμού για μετά τις εκλογές, μετά την εμπλοκή του προέδρου του Επιμελητηρίου Χίου Π. Λεγάτου και του αντιπροέδρου Κ. Βεζέρη στους συνδυασμούς Καλογήρου και Χριστόφα αντίστοιχα.

Πολιτικές σκοπιμότητες

Οι δύο εμπλεκόμενοι εντοπίζουν πολιτικά κίνητρα πίσω από τις αποφάσεις της διοίκησης του Συλλόγου Ξενοδόχων, λέγοντας ότι δεν μπορεί ένα καθολικό αίτημα των επιχειρηματιών της Χίου να μεταφέρεται για το μέλλον εξαιτίας των εκλογών. Επιπλέον τόσο ο Παντελής Λεγάτος όσο και ο Κώστας Βεζέρης θεωρούν ότι η εμπλοκή τους στον εκλογικό στίβο ουδεμία σχέση έχει με τον φορέα τουρισμού αφού εξ αρχής και οι δύο δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να είναι μέλη της διοίκησής του.

Από το Επιμελητήριο Χίου πάντως αφήνουν να εννοηθεί ότι πίσω από το "πάγωμα" της εισόδου των Ξενοδόχων στον Φορέα Τουρισμού βρίσκεται ο Γιώργος Μισετζής, αφού σύμφωνα με τους ίδιους η πλειονότητα των Ξενοδόχων του νησιού έχουν ήδη δηλώσει την πρόθεσή τους να μετέχουν στο νέο εγχείρημα, συμβάλλοντας οικονομικά σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ