31.1.2019 22:41

400.000 ευρώ από τον Δήμο στον Φορέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου

Την πρόθεση του να προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο την επιχορήγηση του νεοσύστατου Φορέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου με το ποσό των 400.000 ευρώ μέσα από μνημόνιο συνεργασίας, ανακοίνωσε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς.

«Εν μέσω δύσκολων οικονομικών συνθηκών, οι Επιχειρηματίες της Χίου στέκονται ενωμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουν. Ο Δήμος Χίου στέκεται αρωγός στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για τη δημιουργία φορέα τουρισμού.

Προτίθεμαι να προτείνω στο δημοτικό συμβούλιο την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Φορέα Τουρισμού ύψους 400.000 Ευρώ, χρηματοδότηση που εξασφαλίσαμε με συστηματική δουλειά από το Ειδικό Αναπτυξιακό για την προβολή της Χίου, ώστε να στηριχθεί εμπράκτως ο Φορέας και να κάνει ενα δυναμικό ξεκίνημα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και στον Πρόεδρο Παντελή Λεγάτο, αφενός για τις ενέργειες και δραστηριότητες τους, αφετέρου για το ότι κατάφεραν να επαναφέρουν την αισιοδοξία στους Χιώτες επιχειρηματίες.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία, ευτυχία και επιτυχία στους επιχειρηματίες της Χίου και στις οικογένειες τους», ανέφερε ο Δήμαρχος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ