9.7.2019 10:20

20 Σεπτέμβρη οι εκλογές του Φορέα Τουρισμού για την ανάδειξη μόνιμου Δ.Σ.

Κατόπιν συνεδρίασης των μελών του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και του προέδρου, Αυγ. Νεαμονίτη, του Φορέα Τουρισμού Χίου αποφασίστηκαν τα εξής:

"Διεξαγωγή αρχαιρεσιών Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2019, έως τότε θα πρέπει όλα τα ιδρυτικά μέλη για να έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι να είναι ταμειακά ενήμερα.

Ο Φορέας έχοντας στην βάση του τις αρχές του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς θα δημιουργήσει όπως προβλέπει και το καταστατικό του ομάδες εργασίες από εθελοντές μέλη του φορέα. Οι ομάδες αυτές θα πραγματεύονται θέματα που άπτονται άμεσα του τουριστικού γίγνεσθαι της Χίου, και ειδικότερα ζητήματα προβολής, μεταφορών-υποδομών,  καθαριότητας, παροχή πληροφοριών κ.α.. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί να εγγραφούν συνδρομητικά μέλη και να επανδρωθούν οι ομάδες αυτές.

Έως σήμερα απαριθμούμε 62 ιδρυτικά μέλη. Ο φορέας τουρισμού είναι ανοιχτός σε όλους και καλεί την κάθε επιχείρηση της Χίου, μικρή ή μεγάλη, να λάβει ενεργό ρόλο σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια. Προς καλύτερη εξυπηρέτηση όλων και έως την εκλογή του Νέου ΔΣ, προτείνεται ως ελάχιστη συνδρομή για τα νέα συνδρομητικά μέλη το ποσό των 50€ (Πενήντα Ευρώ) για το έτος 2019. Η Νέα Διοίκηση, από κοινού με όσους συμμετέχουν στον Φορέα θα είναι υπεύθυνοι να ορίσουν την ετήσια συνδρομή ανάλογα το είδος και τον τύπο κάθε επιχείρησης ώστε να επέλθει ισορροπία μεταξύ των μελών.

Θέλοντας να συμβάλουμε άμεσα στην τουριστική προβολή της Χίου και λαμβάνοντας υπόψη την αμεσότητα και την δύναμη των κοινωνικών δικτύων   για την φετινή σεζόν αποφασίστηκε η διεξαγωγή μεγάλου διαγωνισμού στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook -Instagram κ.α.) με δωρεάν ταξίδι- εμπειρία στην Χίο τον Σεπτέμβριο προσφορά των μελών μας με σκοπό την προσέλκυση «ακολούθων- φίλων» στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης του φορέα και κατ’ επέκταση της προβολής της Χίου. Καλούμε τα μέλη μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες/ προϊόντα να έρθουν σε επικοινωνία έως 15 Ιουλίου 2019 ώστε να καταγραφούν και να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο ταξίδι για τους νικητές του διαγωνισμού. Για την καταγραφή της προσφοράς σας επικοινωνήστε με τους κ. Νεαμονίτη (6944362552), την κ. Χέλιου (6936927166) και κ. Τομάζου (6937448808)", αυτά αποφάσισαν από κοινού τα μέλη του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου. 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ