9.7.2012 18:39

ΤΡΙΦΩΝΟ: «... εκεί στο Νότο»

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΙΛΙΚΑ

Για τις ανάγκες του γυρίσματος ενός βίντεο-κλιπ θα βρεθεί στη Χίο το δημοφιλές «Τρίφωνο» και με την ευκαιρία θα τραγουδήσει για τους φίλους και τους θαυμαστές του, το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής  13 Ιουλίου, στο γνωστό παραθαλάσσιο κέντρο του Λιλικά «ΝΟΤΟΣ»|.
Συμπληρώνοντας φέτος 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, το σχήμα γιορτάζει, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα, με καινούρια σύνθεση πια και πιο συγκεκριμένα με τους Ερωφίλη, Δημήτρη Υφαντή και Γιώργο Περαντάκο.
Έτσι, το σχήμα δημοφιλές ούτως ή άλλως στη Χίο, συσφίγγει ξανά τις σχέσεις του με τη Χίο και ειδικά τη νότια και ελέω Περαντάκου, αυτό το καλοκαίρι εμφανίζεται στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμωτής δύο φορές.
Η είσοδος στο «Νότο» θα είναι ελεύθερη, όσον αφορά το συγκρότημα, κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο του κέντρου, στο 2271071542 και η ώρα έναρξης έχει καθοριστεί για τις 22.00.
 
Το πρόγραμμα
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Μπαχ band , Μιχάλης Καλούπης και Αγγελική Μπουλμέτη, αλλά το Τρίφωνο παραμένει πάντα πιστό στον τρόπο, το ρεπερτόριο και την αισθητική που χαρακτηρίζει τα προγράμματά του και υπόσχεται μοναδικές και δυνατές ερμηνευτικές στιγμές και «απογειωτικές» τριφωνίες.
Αγαπημένα τραγούδια, από παραδοσιακά μέχρι τους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και ποιητές, καθώς και τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αποδίδονται με μια διαφορετική ματιά και με ψυχαγωγική διάθεση, παρεΐστικη, αφού τα παιδιά γνωρίζουν το σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η μουσική στην καθημερινότητά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Το Τρίφωνο στην  unplugged Live εμφάνισή του στο Λιλικά, συνοδεύουν οι Δημήτρης Παπαλάμπρου στις κιθάρες, Ευαγγελία Μαυρίδου στο πιάνο και τα πλήκτα, ενώ ο Δημήτρης Υφαντής έχει αναλάβει μαντολίνο, κιθάρα, καβάλ και τσουμπούς και ο Γιώργος Περαντάκος τα κρουστά.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ